Kayserili eski milletvekili parti mi kuracak?

AK Parti'den milletvekili oldu, İyi Parti'den milletvekili aday adayı oldu şimdi de kendi partisini mi kuruyor? 24. Dönem Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, sosyal medyadan 'Bize katılacak vatanını seven tüm vatandaşlarımıza ihtiyacımız var. Biraz sabır' diyerek, parti kurma mesajını verdi ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserili eski milletvekili parti mi kuracak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’den 24. Dönem Kayseri Milletvekili olan Pelin Gündeş Bakır, AK Parti’den ihraç edilmesinin ardından bir süre İYİ Parti’de siyaset yapmış, 28. Dönem milletvekili aday adayı olmuş ancak aday olamayınca İYİ Parti’den de istifa etmişti.

Kayserili eski milletvekili parti mi kuracak?

Bir süredir yurtdışında olan Bakır, şimdi de kendi partisini mi kurmaya hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakır, “Çok kıymetli takipçilerim, Parti kurma çalışmalarımız doğrultusunda çok sayıda eposta ve direkt mesaj aldım. İlginiz, teveccühünüz ve nazik dönüşleriniz için ayrı ayrı herkese çok teşekkür ediyorum. Şu an yurt dışındayım. Bir kaç gün içinde Türkiye’ye geri dönüyorum. Döner dönmez sizleri tek tek arayacağım. Kimseyi arkada, geride bırakmayacağım. Hep birlikte el ele bu işi başaracağız. Zor bir işe giriştik. Bize katılacak vatanını seven tüm vatandaşlarımıza ihtiyacımız var. Biraz sabır. Herkese üç, dört gün içinde döneceğim. En iyi dileklerimle”