Kayserili Deniz Akkaya Türkiye'de neden gündem oldu?

Bir dönemin en popüler mankenleri arasında yer alan Kayserili Deniz Akkaya, bu kez çarpıcı iddialarıyla Türkiye'de gündem oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserili Deniz Akkaya Türkiye'de neden gündem oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bir dönem Türkiye’nin en popüler mankenlerinden biri olan Deniz Akkaya, bu kez mesleği ile değil, kızı ile ilgili iddialarıyla gündeme geldi. Ünlü isim, kızının kendisine saldırarak, balkona kilitlediğini öne sürdü. Konuyla ilgili X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Akkaya, ‘1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı.’ dedi.

Akkaya, konunun Türkiye gündemine taşınmasının ardından X sosyal medya hesabımdan açıklamalar yaparak, kendisini eleştirenlere de tepki gösterdi.