Kayserili Belediye Başkanın kardeşi bakın nereye genel müdür oldu!

Kayserili eski Vali İbrahim Taşyapan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü oldu. Yeni Genel Müdür görevi devraldı. Kardeşi olan Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, kardeşinin bu güne kadar verilen tüm zorlu görevleri başarıyla yerine getirdiğini söyledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili Belediye Başkanın kardeşi bakın nereye genel müdür oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Aynı zamanda Kayseri’nin Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’ın ağabeyi olan eski Vali İbrahim Taşyapan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü oldu. Yeni Genel Müdür görevi devraldı ve hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. 
GÖREVİ DEVRALDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları kapsamında İçişleri Bakanlığı'nda da yeni atamalar yapıldı. Yeni atamalar kapsamında Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne İbrahim Taşyapan getirildi.Taşyapan, görevi aynı zamanda Bilecik Valisi olarak atanan Şefik Aygöl’den devraldı.
Kayserili Belediye Başkanın kardeşi bakın nereye genel müdür oldu!
BAŞKAN TAŞYAPAN'IN DA KARDEŞİ! O DA KISA BİR DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI
AK Partili Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan’ın (57) ağabeyi olan 59 yaşındaki İbrahim Taşyapan, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılan Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya'nın yerine de (o dönem Van Valisi iken) Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilmişti. Taşyapan, yaklaşık 7 ay süreyle vekaleten belediye başkanlığı görevini de yürüttü. 
Kayserili Belediye Başkanın kardeşi bakın nereye genel müdür oldu!BAŞKAN TAŞYAPAN'IN AĞABEYİ
Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, ağabeyinin bu güne kadar zor görevlerin üstesinden başarıyla geldiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  tensipleriyle şimdi yeni bir göreve başladı. Gurur duyduk. Allah yardımcısı olsun. Başarılar diliyorum. Bu görevi de Devlet için Millet için başarıyla yerine getireceğine olan inancımız tam. Allah yolunu açık etsin" diye konuştu.
Kayserili Belediye Başkanın kardeşi bakın nereye genel müdür oldu!
İBRAHİM TAŞYAPAN KİMDİR?
İbrahim Taşyapan 28 Haziran 1964 yılında Yeşilhisar'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Göynücek, Şavşat, Karapınar Kaymakamlıkları, Bayburt ve Rize vali Yardımcılıkları, Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Personel Genel Müdürlüğü yapmıştır. Bakanlar Kurulunun 2013/4699 sayılı vali atamaları hakkındaki kararının 9 Mayıs 2013 tarihli Resmî Gazete'de yayınlanmasıyla Bingöl valiliğine atandı. 19 Şubat 2015 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan 2015/7295 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla Van Valiliğine atandı. 21 Haziran 2017 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanmıştı.  İbrahim Taşyapan, evli ve üç çocuk babası.