Kayserili basketbolcular Mersin Barosu'nu 91-79 yendi

Hasketbol Spor Kulübü, bu sezonki ilk deplasman maçında Mersin Barosu Spor Kulübü'nü 91-79 yendi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayserili basketbolcular Mersin Barosu'nu 91-79 yendi

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde Kayseri’yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, bu sezonki ilk deplasman maçında Mersin Barosu Spor Kulübü’nü 91-79 yenerek grupta 2. sıraya yükseldi.

Kayserili basketbolcular Mersin Barosu'nu 91-79 yendi

Ligin ilk haftasında sahasında grubun güçlü takımlarından Gaziantep Belediyespor’a yenilen Hasketbol Spor Kulübü deplasmanda galip gelerek sezonun ilk galibiyetini aldı. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Ligin ilk haftasında sahamızda Gaziantep Belediyespor’a yenilmiştik. Ligin 2. haftasında deplasmanda Mersin Barosu ile karşılaştık. Rakibimiz ilk haftayı BAY geçmişti. Bu maçta hedefimiz mutlak galibiyetti. Ancak lig öncesi yaptığımız 4 yeni transfer Yakup, Veysel, Atilla ve Mükremin bu deplasmanda aramızda yoktu. İlk maçımıza göre 6 farklı oyuncuyla sahaya çıktık. İlk çeyreği 24-19, 2.ceyreği 47-45 önde kapattık. Üçüncü çeyrek sonunda 73-61’lik skorla farkı çift hanelere çıkarttık. Son çeyrekte tüm oyuncularımıza şans verme imkanı bularak sahadan 91-79 galip ayrıldık. Simdi ara vermeden 23 Mart Cumartesi günü sahamızda misafir edeceğimiz Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor Kulübü maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu maçta da hedefimiz mutlak galibiyet" dedi.