Kayserili başkanlar bu işe ne diyecek?

Hatay'ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Halil İbrahim Özgün, 'israf haramdır' diyerek makam araçlarını satışa çıkardı. Bu uygulamaya Kayserili belediye başkanlarının ne diyeceği merak konusu oldu? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserili başkanlar bu işe ne diyecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 seçimleri tamamlandı. Seçimlerin tamamlanmasının ardından görevi yeni devralan belediye başkanlarının ‘enkaz’ devraldık derken, Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Halil İbrahim Özgün yaptığı çıkış ile dikkat çekti. Deprem bölgesinde görev yapacak olan Özgün,  “Böyle olunca da bizim tasarrufa gitmemiz gerekiyor. Tasarrufa gitmek ve bir ahlaki çerçeve oluşturmak adına arkamda gördüğüm 5 makam aracını satmaya karar verdik. Ben dahil hiç kimse makam aracına binmeyecek. Ben belediye başkanı olarak kendi aracıma bineceğim. Ben bu düşüncemi duyurduktan sonra bu araçları satıp daha yeni ve lüks alacağım mı düşünenler olmuş olabilir kesinlikle makam aracı almayacağız. Makam aracına binilmeyecek”  dedi. 
Defne Belediye Başkanı Özgün’ün yaklaşımı birçok vatandaş tarafından desteklenirken, Kayseri’de Özgün’ün bu yaklaşımına karşılık verecek belediye başkanlarının olup olmadığı merak konusu oldu?