Kayserili Başkandan dikkat çeken açıklama: Hodri meydan

AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan Milli eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik'in Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'u hedef alan sözleri karşısında Cumhurbaşkanının Kayserili Danışmanı Ayhan Oğan, Uçum'a sahip çıktı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili Başkandan dikkat çeken açıklama: Hodri meydan
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’de içinde ipler gerilmeye devam ediyor. Son olarak AK Parti Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum’u hedef alan sözler sarf etmişti.

AK Parti’nin seçim sonucunu Serbestiyet’e değerlendiren eski Bakan Çelik, “Sarayda kanunların efendisi haline getirilmiş bir komünist bozuntusu var. Ne idiği belirsiz adam racon kesiyor, parmak sallıyor. Bizim yaptıklarımız kaydediliyormuş. Kendini devlet yerine koyuyor. Bu yenilir, yutulur bir şey değildir. Sayın cumhurbaşkanı, bu adamın bunu yapmasına nasıl müsaade ediyor?” diye konuşmuştu.

Çelik’in bu açıklamaları gündemden düşmezken Cumhurbaşkanının Kayserili Danışmanı Ayhan Oğan, Başdanışman Uçum’a sahip çıktı. “X” sosyal medya hesabından Çelik’e tepki gösteren Oğan, “Hüseyin Bey, Erdoğan 52 oy aldı. AK Parti ile arasında 20 puan fark var. Kurdurduğunuz Deva ve Gelecek Partisi çöp oldu. Çekin elinizi AK Parti’den.Erdoğan’dan intikam alacaksanız da hodri meydan.” dedi.