Kayserili avukata 'kelleni alacağım' tehditi

Zafer Partisi Kayseri Sorumlu Genel Merkez Kurucusu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Avukat İsmail Tanrıöven kendisinin ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın tehdit ve hakarete maruz kaldığını iddia etti ve konuya ilişkin Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Kayserili avukata 'kelleni alacağım' tehditi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Kayseri Sorumlu Genel Merkez Kurucusu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Avukat İsmail Tanrıöven kendisinin ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın tehdit ve hakarete maruz kaldığını iddia etti ve konuya ilişkin Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Tanrıöven Savcılıkta yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ben Zafer Partisinin Kayseri'den sorumlu genel merkez kurucusu ve genel idare kurulu üyesiyim Beni 24/12/2023 tarihinde saat: 22:42-22:45 saatleri arasında benim 0503... numaralı telefon hattımı 0553 58... numaralı hattan arayan erkek bir şahıs 'Avukat İsmail Tanrıöven ile mi görüşüyorum.' dedi evet deyince, 'ben Suriyeliyim dedi, bizi gönderecek misiniz, ben 8 çocuk yaptım, bizi gönderemezsiniz' dedi, sen kimsin benim telefon numaramı kim verdi, kim arattı beni, gerçek kimliğini ve seni aratan kişiyi söyle dedim, 'AK Parti milletvekili verdi dedi.' Suriye'de güvenliğiniz sağlanarak güvenli olduğunuz için gideceksiniz dedim. 'göndermemezsiniz gücünüz yetmez' dedi, 'bizi gönderemeyeceksiniz' dedi, ben seni kim arattı Türk devleti Türk hukuku gideceksiniz derse gidersiniz dedim, 'hayır bizi gönderemezsiniz gücünüz yetmez dedi' ve devamında da Cumhuriyet Başsavcılığınıza vermiş olduğum dilekçemde de belirttiğim şekilde bana ve genel başkanım Ümit Özdağ'a hitaben 'sizin kellenizi alacağız, şerefsizler' diyerek tehdit ve hakaret etti. Bu şahıs kendisini Suriyeli olarak tanıtmasına rağmen konuşma tarzından ve kullandığı kelimeler bakımından Suriyeli olmadığını yerli olduğunu düşünüyorum. Bu şahsın aramış olduğu telefonun whatsapp görüntüsünde kendisini 'Allahhh' diye kaydettiğini ve resim bölümünde de 'bu numaradan yapılan bütün suçlar 2192... TC'sine ait Serkan Yılmaz İstanbul Başakşehir'e aittir' diye yazdığını gördüm. Bu şekilde bana ve genel başkanım Ümit Özdağ'a hakaret ve tehdit eden açık kimliğini bilmediğim şahıs yada şahıslardan şikayetçiyim. İletişim tespitine rızam vardır. Ben, parti, genel merkez ve teşkilatları, Genel Başkan Ümit Özdağ için güvenlik tedbirlerinin sağlanması ve arttırılmasını, ben ve Kayseri İl Başkanlığı ile diğer teşkilatlar ve partililer için koruma sağlanmasını, genel başkan ve genel merkez için koruma tedbirlerinin arttırılmasını talep ediyoruz."

Kayserili Avukata 'kelleni alacağım' tehditi

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Zafer Partisi'ne, Ümit Özdağ'a ve partililerimize saldırmak için her yol ama her yol itina ile deneniyor. Parti Kurucularımızdan İsmail Tanrıöven'i telefon ile arayıp tehdit ve hakaretlerde bulunuldu. Yaptığı şey ile korkacağımızı sanan bu şahıs hakkında şikayette bulunduk."