Kayseri zirveye tırmanıyor!

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) bünyesinde geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 29'uncusu gerçekleştirilecek Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı 22-23 Temmuz'da yapılacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak düzenlediğimiz Kayseri Haber bülteninde...

Kayseri zirveye tırmanıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bölge halkı tarafından merakla beklenen Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 29’uncusu gerçekleştirilecek Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı'na 22-23 Temmuz’da başlanacak. 

HADAK tarafından organize edilen ve bu yıl 29’uncusu düzenlenen Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı için Türkiye’nin değişik illerinden katılım sağlayacak olan dağcı ve doğa tutkunu sporcular, 2700 metre rakımlı Sütdonduran Yaylası’nda bir araya gelecek.

HADAK Başkanı Bilal Özdoğan ve Hacılar Belediye Başkanı, bu yıl gerçekleştirilecek zirve tırmanışının başarı ile yapılmasını temenni etti. HADAK Başkanı Özdoğan, Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü’nün (HADAK) düzenlediği geleneksel Süt Donduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanış faaliyetinin bu hafta sonu yapılacağını belirterek, “29 yıldır yapılan faaliyeti daha da güzel ve anlamlı kılmak adına HADAK sporcularımız her yıl faaliyetten önce bir hafta kampa alınarak dağcılıkla ilgili bilgi sahibi olacaklar. Burada her türlü faaliyet bulunmakta. Sporcularımız gerek dağcılık gerekse doğa şartlarına uyum sağlama fırsatı buluyor. Etkinliğimizde bu yıl şehir içi ve şehir dışından birçok sporcumuz katılacak. Kampımızın yine dolu dolu geçmesini bekliyoruz. Bu bağlamda Erciyes’imizin ve Hacılar’ımızın güzelliğini tüm dünyaya tanıtma imkânı buluyoruz.” ifadelerini kullandı. 

 Sütdonduran Yaylası’nda buluşacak olan sporcular Erciyes Dağı’nın zirvesine çıkmak için 23 Temmuz sabahı saat 03.00’da yola çıkarak zirveye ulaşmaya çalışacaklar.

Kayseri zirveye tırmanıyor!
Kayseri zirveye tırmanıyor!
Kayseri zirveye tırmanıyor!