Kayseri'yi yağmur saracak

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri'nin hava tahmin raporu açıklandı. Peki Ramazan Bayramı'nın iki ve üçüncü hava nasıl olacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'yi yağmur saracak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurak bir kış mevsimini geriden bırakan Kayseri’de baharın ilk mevsiminde etkili olan kar ve yağmur yağışı vatandaşın yüzünü güldürmüştü. Baharın ikinci mevsimi olan nisan ayı itibariyle ise yağmur yerini güneşe bırakmıştı. Nisan ayının ilk haftasından bu yana hava “yaz geldi” dedirtirken bayramın ilk günü itibariyle yeniden yağış etkili olmaya başladı. Kimi vatandaşlar bayram tatilinde doğaya çıkmak için heyecanla hava durumu beklerken kimi vatandaşlar ise dönüş yoluna çıkmak için hava durumunu takip ediyor. Peki Kayserilileri bayramda ve hafta sonu nasıl bir hava bekliyor?

Kayseri'yi yağmur saracak

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’nin hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre Kayseri’de, sıcaklıkların mevsim normallerinde devam edeceği ifade edildi. Sıcaklıklar normal seyrinde devam ederken gelecek hafta pazartesiye kadar Kayseri’de aralıklı yağışlar etkisini gösterecek. 

İşte Kayseri’nin hava durumu: 
 

Kayseri'yi yağmur saracak