Kayseri'yi sel aldı

Kayseri'de ikindi saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kayseri'nin bazı ilçeleri ise doluya teslim oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'yi sel aldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri’de yaşanılacak olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşı uyarmıştı. Dün akşam saatlerinde Kayseri’yi etkisi altına alan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemişti. Kayseri’de bugün de ikindi saatlerinde gök gürültülü sağanak yağışa teslim oldu. Merkezde sağanak yağış etkisini gösterirken bazı ilçeler de ise dolu hayatı felç etti. Hacılar'ı sel aldıHacılar ilçesinde etkili olan dolu yağışında yollar göle dönerken ilçeyi adeta sel götürdü. Şiddetli dolu yağışı sonrası Hacılar beyaz büründü. Vatandaşlar doludan kar topu yaptı.

Dolu yağışı trafikte aksamaların meydana getirirken yayaları da zora soktu. İlçede olduğu gibi Kayseri Merkez’de de benzeri görüntüler oluştu. 

Öte yandan dolu yağışının etkisi ile Hacılar’ da çiçek açmış ağaçların çiçeklerinin döküldüğü görüldü. Hacılar'ı sel aldıMETEOROLOJİ UYARDI!
Diğer yandan Meteoroloji’den yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde de sağanak ve gök gürültülü yağışın etkili olacağı belirtildi. 
Kentte hafta sonu hava parçalı ve çok bulutlu olacak.  Kayseri ve çevresinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağış etkili olacak. Rüzgar güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.