Kayseri'ye geliyor! O ilçeyi fotoğraflayacak...

TFGK Kurucusu Barış Kerim Cesur, Kayseri'ye geliyor. 'Maceraya hazır mısınız?' çağrısı yapan Cesur'un, Kayseri etkinlik programının detayları Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri'ye geliyor! O ilçeyi fotoğraflayacak...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu  Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü (TFGK) kurucusu Barış Kerim Cesur, Kayseri’ye geliyor. 

Kayseri’de Bünyan Belediyesine konuk olacak olan Cesur, Fotoğraf Etkinlikleri kapsamında 7 Haziran’da kente gelecek. 
TFGK Kurucusu Barış Kerim Cesur, 8 Haziran’da ilk olarak Kayseri Üniversitesi Bünyan Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda söyleşi gerçekleştirecek. Ardından Bünyan ilçesine geçecek. Cesur, Bünyan ve çevresini obketifine yansıtacak.
Kayseri'ye geliyor! O ilçeyi fotoğraflayacak...

10 Haziran Cumartesi günü de yine “Bünyan’ı Fotoğraflıyoruz” adlı etkinlikle Kayserili ve Bünyanlı fotoğraf severlerle buluşacak. Diğer yandan Bünyan Belediyesi hizmet  binası önünden başlayacak olan etkinliğe tüm gezi ve fotoğraf severlerin yoğun katılımı bekleniyor.
Kayseri'ye geliyor! O ilçeyi fotoğraflayacak...BARIŞ KERİM CESUR KİMDİR?
Barış Kerim Cesur İstanbul Bahçelievler de Dünyaya Geldi İlk Ve Ortaokulunu İstanbul Bahçelievlerde Tamamladı Liseyi İse Özel Bilim Kültür Anadolu Lisesinde Okudu Üniversiteyi İse 2 Yıllık İAÜ Radyo TV Programcılığını Bitirdi. Erzurum Atatürk Üniversitesinde İse Fotoğrafçılık Bölümünü Okuyarak Yüksek Öğrenimini Bitirmiştir. Çalışma Alanında İse 8 Yıl Tiyatro İle İlgilenmiştir Şu Sıralar Fotoğrafçılık,Tiyatro, Dizi, Sinema Oyunculuğu, Belgesel Dallarıyla Uğraşmaktadır.
Kayseri'ye geliyor! O ilçeyi fotoğraflayacak...