Kayseri'ye Bakan geliyor

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yapımı tamamlanan Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Spor Tesisleri'nin açılışa Bakan katılacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye Bakan geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi programlara katılmak üzere Kayseri’ye geliyor. Bu kapsamda Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yapımı tamamlanan Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Spor Tesisleri’nin açılış törenine katılacak. Açılış saat 15.00’da gerçekleştirilecek. 

Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Spor Tesisleri hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükkılıç, “Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Sağlıklı Yaşam Merkezi tesisimizde kadın ve erkek fitness salonlarımız, kadın üyelerimiz için stüdyo salonumuz, kadın ve erkek havuzlarımız, çocuk havuzlarımız, sauna, şok duş ve ayrıca diyetisyen hizmetimiz bulunmaktadır. Kış mevsiminde ya da kapalı alanda spor yapmak isteyenler ise Sağlıklı Yaşam Merkezi’miz tüm vatandaşlarımızın vazgeçilmez mekânı olacak.” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin sanattan gastronomiye, yaşam merkezlerinden spor alanlarına kadar özel etkinliklere hizmet edebilecek nitelikte olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç; “Sporseverler için ideal bir mekân olan Millet Bahçemizde hem açık alanda hem de kapalı alanda yaşam merkezimizi ve spor tesisimizi hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayseri'ye Bakan geliyor