Kayseri Valisi o bölgeye neden gitmiyor?

Kayserili vatandaştan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e çağrı. 'Geldiğiniz süre içerisinde sizi burada göremedik.' Kayseri Valisi o bölgeye neden hiç gitmiyor? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Valisi o bölgeye neden gitmiyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaştan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e çağrı. 'Geldiğiniz süre içerisinde sizi burada göremedik.' Kayseri Valisi o bölgeye neden hiç gitmiyor?

Kayserili vatandaş Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i Gesi Paşapınar'a davet etti. Sosyal medyada 'Buranın Alayı Gesili' adlı kanalda yayınlanan videoda vatandaş Vali Çiçek'e 'Kayseri halkı olarak sizi çok seviyoruz.' dedi.

Kayseri vatandaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Vali'm iyi günler size Kayseri Gesi Bağları Paşapınar mevkisinden sesleniyorum. Burası dünyaca ünlü Gesi Bağları türküsüne konu olmuş; gilaburusuyla, kayısısıyla meşhur Gesi Bağları fakat gördüğünüz gibi içler acısı. Kayseri halkı olarak sizi çok seviyoruz. Şimdiye kadar Kayseri'ye gelmiş geçmiş en iyi Vali olduğunuzu biliyoruz ve herkes sizi çok seviyor. Fakat muhtarımıza da sorduk vatandaşlarımıza da sorduk sizi burada göremedik. Geldiğiniz süre içerisinde sizi burada göremedik. Bu güzellikleri bir an önce gelip görmenizi temenni ediyoruz."

Kayseri Valisi o bölgeye neden gitmiyor?
Kayseri Valisi o bölgeye neden gitmiyor?