Kayseri Valisi ne için yemin etti?

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Vali: 'Verilmiş bir sözümüz, edilmiş bir yeminimiz var.' Şeklinde yaptığı açıklama ile verdikleri sözü yerine getirdikleri konusuna vurgu yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri Valisi ne için yemin etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Vali: "Verilmiş bir sözümüz, edilmiş bir yeminimiz var." şeklinde yaptığı açıklama ile verdikleri sözü yerine getirdikleri konusuna vurgu yaptı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Yeşilay Uyuşturucu ve Rehabilitasyon Merkezinin temel atma törenine katıldı.

Vali Çiçek katılım gösterdiği temel atma törenini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Vali yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kolluk kuvvetlerimizce yürütülen uyuşturucu operasyonlarının yanı sıra zehir batağına saplanmış gençlerimizin tedavileri ve topluma geri kazandırılmaları amacıyla yapımına başlanan Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezimizin Temel Atma Törenini 18 Ağustos Cuma günü Çevre şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki‘nin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Tıpkı söz verdiğimiz gibi."