Kayseri Valisi açıkladı: Merkezde 20 mahalle ve 4 ilçede açıldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde hayata geçirilen Erva Spor Okullarının sayısı artmaya devam ediyor. Okullar geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Peki Kaç tane daha Erva Spor Okulu açılacak? Yanıtını Vali Çiçek verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Valisi açıkladı: Merkezde 20 mahalle ve 4 ilçede açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde başlatılan Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, çocukların kötü alışkanlıklardan korunması ve spora yönelmesi amaçlanıyor. Birçok kurumun da destek verdiği proje kapsamında Kayseri’nin her ilçesine ve mahallesine spor okulları açılması hedefleniyor. 

Kayseri Valisi açıkladı: Merkez 20 mahalle ve 4 ilçede açıldı

Çocukların ve gençlerin kendilerini geliştirmesi ve kaliteli zaman geçirmesi için bu okullar özel önem taşıyor. Bu çerçevede henüz fikir çok yeni olmasına rağmen Kayseri’de 20 mahallede 20 spor okulu açıldı. 4 ilçeye ve 4 mahalleye açılacak spor okullarının tadilatları bitirildi ve açılışa hazır hale getirildi. Böylece toplam 28 spor okulu sayısına ulaşıldı.

Kayseri Valisi açıkladı: Merkez 20 mahalle ve 4 ilçede açıldı

Vali Çiçek bugüne kadar açılan ve açılış bekleyen okulların listesini paylaştı. Paylaşımında, “Kayseri’nin her ilçesine ve her Mahallesi’ne Spor Okulları açarak gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Bu projeyle amacımız bütün spor okullarımızın resmî kurumlarımız,  sivil toplum kuruluşlarımız ve müteşebbis oluşumlarla ilişkilendirerek kulüpleştirmek. Gençlerimizi lisanslı sporcular haline getirerek geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek… Açılan Spor Okullarımız ve açıldıkları mahallerimizi gösteren listemiz artarak devam edecek…” dedi.