Kayseri Valiliği'nden yeni proje: 'Sensiz Olmaz'
Vali Gökmen Çiçek başkanlığında düzenlenen toplantıda, risk altındaki çocukların suçtan uzaklaştırılmasına yönelik hazırlanan 'Sensiz Olmaz' projesinin yol haritası belirlendi.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kentin huzur ve güvenliğini sadece asayiş operasyonlarıyla değil, sosyal projelerle de tahkim etmeye devam ediyor.
Valilik himayesinde ve Kocasinan Kaymakamlığı koordinasyonunda hayata geçirilen “Sensiz Olmaz” projesi, suça sürüklenen veya risk altında bulunan çocukların hayatına dokunmayı hedefliyor. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, projenin uygulama aşamaları ve kurumlar arası eş güdüm konuları masaya yatırıldı.
Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve ilgili kurum temsilcilerinin hazır bulunduğu oturumda, bugüne kadar yapılan faaliyetler ve önümüzdeki dönemde atılacak adımlar hakkında detaylı sunumlar yapıldı.

