Kayseri Valiliği'nden önemli uyarı geldi!

Kayseri Valiliği, 24 Mayıs 2024 Cuma günü beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve kısa süreli fırtına risklerine karşı uyardı. Okullar tatil oldu mu sorusu da sıkça soruluyor. Tüm detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kayseri Valiliği'nden önemli uyarı geldi!

Kayseri Valiliği, 24 Mayıs 2024 Cuma günü için önemli bir uyarıda bulundu. 'Kamuoyu Duyurusu' başlığı altında yapılan açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre Kayseri genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı açıklandı.

Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına gibi oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi. Kayseri Valiliği, bu olumsuz hava koşullarına karşı kamuoyunu bilgilendirdi ve saygıyla duyurdu.

Öte yandan, yağışların şiddetli olması nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda henüz bir bilgi gelmedi. Valilikten gelecek olası duyurular için Kayseri Olay haberi takip edebilirsiniz.