Kayseri Ülkü Ocakları eski Başkanı MHP yöneticisi yoğun bakımda

Kayseri Ülkü Ocakları eski Başkanı ve MHP Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi yoğun bakıma alındı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, dua istedi.

Kayseri Ülkü Ocakları eski Başkanı MHP yöneticisi yoğun bakımda

Kayseri Ülkü Ocakları eski Başkanı ve MHP Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Şener, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma alındı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Şener'in durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çiçek, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, Şener'in hastalığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirtti ve duaların eksik olmamasını istedi. 

Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Geçirdiği hastalık yüzünden şu an yoğun bakımda tedavi gören Eski Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı ve mevcutta da MHP Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi olan kıymetli kardeşim , dostum, Ülküdaşım Rıfat Şener için lütfen dualarınızı esirgemeyin. Allah acil şifalar versin. Amin.”

Kayseri Ülkü Ocakları'nda yetişen, Ocak başkanlığı yapan Şener, MHP camiasında da birçok isim tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak biliniyor. 

Şener'in hastalık nedeniyle yoğun bakımda tedavi görmesi, MHP camiasında üzüntüyle karşılandı. 

Şener'in sağlık durumu hakkında detaylı bir açıklama yapılmazken, yakın arkadaşı Yıldıray Çiçek'in paylaşımından anlaşılan, Şener'in ciddi bir rahatsızlık geçirdiği ve duaların eksik olmaması gerektiği. 

Şener için tüm sevenleri ve MHP camiası dualarını esirgemiyor ve acil şifalar diliyor. 

Kayseri Ülkü Ocakları eski Başkanı ve MHP Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Şener'in sağlık durumu hakkında gelişmeleri takip edeceğiz. 

Dualarımız Şener ve ailesiyle birlikte.