Kayseri Ticaret Odası'nda seçim yapıldı

Kayseri Ticaret Odası'nda (KTO) seçim yapıldı. KGK İcra komitesi seçimlerinin ardından yapılan ilk toplantıda Başkan ve Başkan yardımcıları belli oldu. İşte seçilen o isimler. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Ticaret Odası'nda seçim yapıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB)  bünyesinde, Kayseri Ticaret Odası (KTO)  koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Ticaret Odası'nda seçim yapıldı

İlk toplantıda Başkan da belli oldu. Güven tazeleyen Tuğbahan İlgü yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Yardımcılıklarına ise Emel Kuşçuluoğlu, Esma Pehlivan, Mehtap Acer Fidan getirildi.

Kayseri Ticaret Odası'nda seçim yapıldı

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, "İcra Komitesinde yer alan isimleri tek tek tebrik ediyorum. Başarılı çalışmaların yapılacağı verimli bir dönem geçirmelerini  temenni ediyorum" dedi. 

Kayseri Ticaret Odası'nda seçim yapıldı

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ NE YAPAR?
Peki, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB)  bünyesinde, Kayseri Ticaret Odası (KTO)  koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ne yapar? "Ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika önerileri geliştirip, ilgili kamu kurumlarına sunar. Girişimcilik kültürünün kadınlar arasında yaygınlaşmasına öncülük eder"

Kayseri Ticaret Odası'nda seçim yapıldıKayseri Ticaret Odası'nda seçim yapıldı