Kayserili sporculardan Bursa ve Gaziantep'e başarı damgası

Gaziantep ve Bursa'daki müsabakalara Kayseri sporcular damga vurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili sporculardan Bursa ve Gaziantep'e başarı damgası

Kayserili genç sporcular Gaziantep ve Bursa'daki müsabakalarda başarıyla döndüler. Gaziantep’te yapılan Okul Sporları Tenis Gençler Grup Birinciliği müsabakalarında Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi grup müsabakalarını birinci olurken Bursa’da düzenlenen Masa Tenisi Minik-Küçük En İyi 16’lar müsabakalarında Ayten Ceren Kahraman, namağlup unvanla turnuvayı tamamlamayı başardı.

Kayseri sporculardan Bursa ve Gaziantep'e başarı damgası

Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar

Gaziantep’te yapılan Okul Sporları Tenis Gençler Grup Birinciliği müsabakalarında Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi grup müsabakalarını birinci olarak tamamlayarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Kayseri sporculardan Bursa ve Gaziantep'e başarı damgası

En iyiler Türkiye Şampiyonu oldu

24-26 Mart 2024 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Masa Tenisi Minik-Küçük En İyi 16’lar müsabakalarında Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Ayten Ceren Kahraman, namağlup unvanla turnuvayı tamamlayarak küçükler kategorisinde En iyiler Türkiye Şampiyonu oldu.