Kayseri skandal görüntü! Zafer Partisi paylaştı: Beyazşehir'e resmi plakalı otobüsle Afganlar bırakıldı!

Kayseri'de, Zafer Partisi İl Başkanlığının sosyal medya hesabından şok paylaşım. Parti Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Beyazşehir Mahallesi'nde resmi plakalı bir otobüsle Afgan göçmenlerin bırakıldığı iddia edilen bir video paylaştı. Ortaya çıkan bu tabloya vatandaşlar tepki gösterdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri skandal görüntü! Zafer Partisi paylaştı: Beyazşehir'e resmi plakalı otobüsle Afganlar bırakıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de, Zafer Partisi’nden şok paylaşım. Parti Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Beyazşehir Mahallesi’nde resmi araçlarla Afgan göçmenlerin bırakıldığı iddia edilen bir video paylaştı. 
Kayseri skandal görüntü! Zafer Partisi paylaştı: Beyazşehir'e resmi plakalı otobüsle göçmenler bırakıldı!Videoyla ilgili, partiden yapılan açıklamada “Kayseri İl göç idaresi, 3 otobüs dolusu kaçak Afganı Beyaz Şehir mahallesinde bir parka boşaltıyor. Bunu yaparken de Devletin Resmi plakalı araçlarını kullanıyor” denildi.
Kayseri skandal görüntü! Zafer Partisi paylaştı: Beyazşehir'e resmi plakalı otobüsle göçmenler bırakıldı!
Videoda, vatandaşlar "06" plakalı resmi bir araçtan bırakıldıkları ifade edilen göçmenlerle ilgili olarak sürücüye, “Bunları neden bırakıyorsunuz? Bunlar buranın adamı değil, neden buraya bırakıyorsunuz, Hangi kurum? Olur mu böyle şey?” sorunlarını yöneltiyor. Şoför ise "İstanbul'a gidecekler" yanıtını veriyor. 
Kayseri skandal görüntü! Zafer Partisi paylaştı: Beyazşehir'e resmi plakalı otobüsle Afganlar bırakıldı!Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Otobüsle buralara Afgan göçmen bırakıyorlar" ifadelerini kullandı ve o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Kayseri skandal görüntü! Zafer Partisi paylaştı: Beyazşehir'e resmi plakalı otobüsle göçmenler bırakıldı!