Kayseri siyasetine damga vuran Dostların duygulandıran vedası!

Kayseri siyasetine damga vuran isimlerin vedası duygulandırdı. Eski dostlar bu kez de Kıranatlıoğlu'nun vefatıyla yıkıldı. 

Kayseri siyasetine damga vuran Dostların duygulandıran vedası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri siyasetine damgasını vuran isimler... Zamanında çok karşı karşıya geldiler, birbirlerini, siyaseten rakip oldukları partilerin icraatlarını eleştirdiler. Ancak hiçbir zaman sevgiyi, hoş görüyü elden bırakmadılar. Günümüz siyasi ikliminin, aşırı gergin üslubunun aksine hep örnek oldular. Sık sık bir araya da geldiler, sohbetler edip, eski günleri de yad ettiler. Ötekileştirmediler, birlik beraberlikten ödün vermediler. Siyasi çizgilerinden sapmadan ama dostluğu da elden bırakmadan yola devam ettiler, memleket meselelerini hep dert edindiler. Köşeye çekilmediler, bazen fikirleriyle, bazen eylemleriyle, bazen de sözleriyle yine kamuoyuna kendilerine yakışan üslupla seslendiler. 

Kayseri siyasetine damga vuran Dostların duygulandıran vedası!
Bu fotoğrafta Kayseri siyasetinde iz bırakan isimler var. Fotoğrafta yer alan isimlerden MHP Kayseri Eski İl Başkanı Şaban Solmaz yaklaşık 8 ay önce hayata veda etti. Solmaz’ın vefatı sonrası bu kez de Anavatan Partisi eski Başkanı Hami Kıranatlıoğlu, hayata veda etti. Eski dostlar bu kez de Kıranatlıoğlu’nun vefatıyla yıkıldı. 
Sosyal medyada “hoşgörünün” fotoğrafı olarak sık sık yorumlanan, haberlere konu olan  ve siyasete de  örnek olması gereken bu fotoğrafta yer alan isimlerden Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kamil Karamete ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski İl Başkanlarından Kemal Nakipoğlu, Hami Kıranatlıoğlu’nun vefatının ardından yaptıkları duygusal paylaşımlarla dikkat çektiler.

Kayseri siyasetine damga vuran Dostların duygulandıran vedası!
DP'Lİ KARAMETE: BU YAPTIĞIN OLDU MU? DAHA MEMLEKETİ KURTARAMADIK!
“Bu yaptığın oldumu şimdi. Daha yarenliğimiz bitmemiş, memleketi hala kurtaramamış, noktayı koymamıştık” diyen DP’li Kamil Karamete, şu paylaşımı yaptı: Bu yaptığın oldu mu şimdi, Hami Kiranartlioğlu abim. Daha kitabı bitirmemiştik. Son sayfayı kapatmamıştık, bu yaz bağda oturup eski Kayser’yi konuşacaktık hani. Daha yarenliğimiz bitmemiş memleketi hala kurtaramamış, noktayı koymamıştık. Güle güle, sevgili dostum, güle güle. Seni çok özleyeceğiz.
CHP'Lİ NAKİPOĞLU:
“Sevgili dostum, okul arkadaşım” diyerek Kıranatlıoğlu’nu anan CHP’li Kemal Nakipoğlu ise “Sevgili dostum, okul arkadaşım, siyaset arkadaşım yolun açık olsun, mekanın cennet olsun. Ailesine ve dostlarına baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Kayseri siyasetine damga vuran Dostların duygulandıran vedası!