Kayseri Şeker neden TOGG almıyor?

Kayseri Şeker Fabrikası eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Demircan bu kez de filosuna yeni araçlar katan Kayseri Şeker'in neden TOGG almadığını sordu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Şeker neden TOGG almıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetimindeyken gördüğü “usulsüzlükler” nedeniyle istifa ettiğini açıklayan ve bu konuda hukuk mücadelesini başlatan Metin Demircan, sosyal medya üzerinden açıklamalarını sürdürüyor. Demircan bu kez de Kayseri Şeker’in neden TOGG almadığını sordu. 

Kayseri Şeker neden TOGG almıyor?

Kayseri Şeker’in bir kaç ay önce araç filosuna yeni araçlar kattığını söyleyen Demircan, bu araçların neden yerli ve milli olan TOGG olmadığını sordu. 

Demircan, “2-3 ay önce araç filosuna Çinli bir markanın elektrikli 20'ye yakın jeepini, akabinde ise Amerikan malı bir firmanın 50'ye yakın jeepini araç filosuna katan Kayseri Şeker neden TOGG almıyor?Bütün söylemlerinde yerli ve milliliği vurgulayan, Kızıl Elmadan bahseden sayın başkan , bu söylemlerini neden eyleme dönüştürmüyor? Sakın piyasada TOGG araç yok denmesin, malüm sarı sitede bile bugün bile 500'den fazla TOGG ilanı var. Siyasetçilerimizin ve şehrin ileri gelen bürokratları sayın başkana  bu konuda telkinde bulunmuyorlar mı acaba? Ya da bulunuyorlar da sayın başkan umursamıyor mu?  göstermelikte olsa 5-6 tane alsanız olmazmı?” ifadelerini kullandı.

 Kayseri Şeker neden TOGG almıyor?