Kayseri Şeker'e yeni aday...

Bu yıl mali genel kurul yapılması beklenen Kanseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin gelecek yıl ise seçim yapılacak. Seçim için ise muhaliflerin adayı belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Şeker'e yeni aday...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bu yıl mali genel kurul yapılması beklenen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin gelecek yıl ise seçim yapması planlanıyor. Seçim ile birlikte yeni yönetim belli olacak. Bu kapsamda mevcut yönetimde bulunan Hüseyin Akay’ın karşısına rakip olarak kimin çıkacağı merak konusuydu. Seçimde başkanlık için yarışacak ilk isim ise belli oldu. Adayı Kayseri Şeker Fabrikası eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan, açıkladı. 

Kayseri Şeker'e yeni aday...

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetimindeyken gördüğü “usulsüzlükler” nedeniyle istifa ettiğini açıklayan ve bu konuda hukuk mücadelesini başlatan Metin Demircan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla adaylarının Ömer Demir olduğunu duyurdu. 

Kayseri Şeker'e yeni aday...

Yapılan istişareler sonucunda adayın belirlendiğini söyleyen Demircan, “Yapılacak olan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde, bölgelerde yapmış olduğumuz istişareler sonucunda, çocuk yaşlarından beri tarlada çiftçilikle iştigal olan kardeşimiz Ömer Demir’in  aday olmasına karar verilmiştir. Allah yolunu açık etsin.” ifadelerini kullandı.