Kayseri Şeker'deki düğümü Akşener mi çözdü? Demircan: Takdir edilecek bir gelişme!

Kayseri Şeker Fabrikası yönetimindeyken tespit ettiği 'usulsüzlükler' nedeniyle görevinden istifa eden ve aynı zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunan Metin Demircan, fabrikayla ilgili dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor. Demircan, fabrikanın borsa süreci ile ilgili çıkmazı Akeşener'in girişimleri ile çözüldüğünü belirtti.

Kayseri Şeker'deki düğümü Akşener mi çözdü? Demircan: Takdir edilecek bir gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası yönetimindeyken tespit ettiği “usulsüzlükler” nedeniyle görevinden istifa eden ve aynı zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunan Metin Demircan, fabrikayla ilgili dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor. Demircan,  “Ak parti hükümeti ve bu kadar güçlü siyasilerin desteklerine rağmen borsa süreci ile ilgili istenilen adımlar atılamamıştı. Şu anda bu konu ile alakalı İYİ Parti genel başkanının bir yakını aracılığı ile Meral hanımın desteği ile sonuçlanıyor olması sevindirici bir durum” dedi.
Kayseri Şeker'deki düğümü Akşener mi çözdü? Demircan: Takdir edilecek bir gelişme!"MERAL HANIM'IN DESTEĞİ İLE SONUÇLANIYOR OLMASI SEVİNDİRİCİ..."
Metin Demircan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Fabrika lehine, menfaat düşünmeden yardımcı olan kim varsa, bu memleketin bir ferdi olarak tabi ki minnet duyarım. 
Bilindiği üzere uzun bir süredir fabrika hisselerinin borsaya açılması için uğraşılmaktaydı. AK parti hükümeti ve bu kadar güçlü siyasilerin desteklerine rağmen borsa süreci ile ilgili konuda istenilen adımlar atılamamıştı. Şu anda bu konu ile alakalı İYİ Parti genel başkanının bir yakını aracılığı ile Meral hanımın desteği ile sonuçlanıyor olması sevindirici bir durum. Kooperatif başkanının böyle bir süreçte, muhalif bir partinin genel başkanı aracılığı ile bile olsa bu sorunu çözmüş olması takdir edilecek ve tabi ki fabrikanın lehine bir gelişmedir. Her ne kadar eksik yönleri ve yanlış gördüğüm yönlerini dile getirmiş olsam da, yaptığı doğru işleri de söylemekten ve takdir etmekten hiç bir sıkıntı duymuyorum. Umarım ki fabrikanın iyiliği için diğer dile getirdiğim usulsüzlük ve yolsuzluklarla ilgili olarak da aynı duruşu geç de olsa gösterir.
Kayseri Şeker'deki düğümü Akşener mi çözdü? Demircan: Takdir edilecek bir gelişme!