Kayseri Şehir Hastanesi anneyi isyan ettirdi

Kayseri Şehir Hastanesi'nde yaşandığı iddia edilen olay şoke etti. Hastaneye yüksek ateş şikayeti ile getirilen çocukla ilgilenilmedi mi? Aile nasıl isyan etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Şehir Hastanesi anneyi isyan ettirdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dün akşam saatlerinde bir aile çocuklarını yüksek ateş şikâyeti ile Şehir Hastanesi Çocuk Bölümüne götürdü. Burada muayenesi yapılan çocuktan kan ve idrar tahlili istendi. Kan ve idrar tahlilini veren aile sonucu beklerken duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. İddiaya göre,  hastanede taşıma görevlisi kan ve idrar örneklerini kaybetti. Bunun üzerine uzun süre bekletilen aileden bir kez daha kan ve tahlil istendi. Saatlerce hastanede bekletildiklerini söyleyen aile hem kan ve idrar tahlillerinin kaybedilmesi hem de çocukları ile ilgilenilmemesi durumuna sert tepki gösterdi. 

Kayseri Olay haber merkezimize ulaşan aile durumu şöyle anlattı; “Akşam saat 9 buçuktan gece 03.00’a kadar bizi hastanede beklettiler. iki buçuk yaşındaki çocuğumun idrarında kanama vardı iki tüp önce kan aldılar sonra taşıyıcı dedikleri tüpün birini düşürmüş. İki saat bizi kan sonucu çıkacak diye beklettiler. Sonra ‘kanın biri eksik’ diyip iki tüp daha kan aldılar. İdrarını teslim ettik iki saatte  bu seferde ‘idrar laboratuara teslim edilmemiş’ dediler. Laboratuara indik ’hemşire getirmedi’ dediler. Tekrar bizden idrar isteyip iki saat daha beklemem gerektiğini söylediler. Saatlerce bizi hastanede sedyede çocuk ateşler içinde yanarken sessiz kaldılar.”