Kayseri şehidini uğurladı!

Kayseri'nin Develi ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Veteriner Mikail Bozlağan, son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri şehidini uğurladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Develi ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Veteriner Mikail Bozlağan, son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri şehidini uğurladı!

Develi ilçesi Avlağa Mahallesi'ndeki camide öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı.

Kayseri şehidini uğurladı!

Cenaze namazına, terör örgütü mensuplarınca katledilen Veteriner Bozlağan’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti, CHP ve MHP Milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kayseri şehidini uğurladı!

Şehidin cenaze manazını Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş kıldırdı.  Evli ve bir çocuk babası olan Veteriner Bozlağan, kılınan cenaze namazının ardından memleketinde göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.  

Kayseri şehidini uğurladı!

NE OLMUŞTU?
Ankara'da dün meydana gelen olayda, teröristler tarafından İçişleri Bakanlığı'nın Kızılay binası önünde bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Teröristlerin saldırıda kullandıkları 38 plakalı hafif ticari aracın sahibi 24 yaşındaki Veteriner Mikail Bozağan'ı, Kayseri'nin Develi ilçesinde öldürdükten sonra, aracı çaldıkları ve Ankara'da eylemi gerçekleştirdikleri ortaya çıkmıştı. Diğer yandan saldırı girişimi sırasında iki terörist etkisiz hale getirildi. Hain saldırı girişiminde iki polis de yaralandı. Yaralı polislerin tedavileri sürüyor. 

Kayseri şehidini uğurladı!