Kayseri sağanak yağışa teslim oldu

Kayseri'de ikindi saatlerinde etkili olmaya başlayan gök gürültülü sağanak yağış hayatı felç etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri sağanak yağışa teslim oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de ikindi saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kısa sürede etkisini arttıran yağış nedeni ile yollarda su birikintileri oluştu. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kuvvetli yağmur nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı. 

Öte yandan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceğini belirtilmiş ve uyarılar yapılmıştı. 

Kayseri sağanak yağışa teslim oldu

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Kayseri merkez ve ilçelerde gök gürültülü sağanak yağış Perşembe gününe kadar sürecek. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Yağışların Perşembe gününe kadar yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 

Kayseri sağanak yağışa teslim oldu