Kayseri protokolü gaziler için aynı sofrada buluştu!

Kent genelinde 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler sonrasında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ev sahipliğinde yemek programı düzenlendi.

Vatanın bağımsızlığı, milletin birlik ve beraberliği uğruna mücadele eden gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kayseri’de düzenlenen programlarla anıldı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de gün boyunca gerçekleştirilen programlar gazilerimizin anısına yemek programı düzenlendi.

Kayseri protokolü gaziler için aynı sofrada buluştu!
Kayseri protokolü yalnız bırakmadı

Düzenlenen yemek programına, önceki dönem Ekonomi Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekilleri Sayın Murat Cahid Cıngı ve Aşkın Genç, Garnizon Komutan Vekili Hava Tümgeneral Serkan Gökhan Can, il protokolü, gazilerimiz ve yakınları katıldı. 

Kayseri protokolü gaziler için aynı sofrada buluştu!
Aziz şehitlerin yakınları yalnız bırakılmadı

Gaziler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen anma programından sonrasında Kartal Şehitliği’ni de ziyaret edildi. Programın sonunda şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret edilerek  aziz şehitler için dua edildi.  Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de gün boyunca gerçekleştirilen programlara katılarak gazileri, şehit ailelerini ve yakınlarını yalnız bırakmadı.