Kayseri polisi bir firariyi daha adalete teslim etti

Kayseri'de huzuru bozmaya çalışanlara geçit yok! 52 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla köşe bucak kaçan cezaevi firarisi yakalandı.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü kentte halkın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadele etmeye aralıksız ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda ekipler yaptıkları çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, firari hükümlülerin saklandıkları adreslere operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında "Karşılıksız Çek Düzenlemek" suçundan toplam 52 yıl 6 ay 16 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen 49 yaşındaki S.K. (Emeğil doğumlu) saklandığı adreste yakalandı.

Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.