Kayseri Park AVM'de ne yapılıyor?

Kayseri Park'ta deprem sonrası oluştuğu öne sürülen ve daha sonra AVM yönetimince yalanlanan iddialarla ilgili tartışmalar sürerken, alışveriş merkezinde aynı zamanda güçlendirme çalışmaları yapıldığı da ortaya çıktı. Gazeteci Osman Çiftci konuyla ilgili olarak dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Kayseri Park AVM'de ne yapılıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Olay Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci, Kayseri Park AVM’nin tartışmaları beraberinde getiren giriş kapısındaki çatlakla ilgili dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Yoldaki çatlağın depremler sonrası meydana geldiğine yönelik iddialar üzerine AVM yönetimi, söz konusu çatlakların 3 ay önce ortaya çıktığını açıklamıştı.
Kayseri Park AVM'de ne yapılıyor?
Diğer yandan AVM’de gece yarısı yaşanan hareketliliğe de dikkat çeken Gazeteci Osman Çiftci, daha önce de “1 TIR dolusu çelik konstrüksiyon neden AVM’ye indirildi, güçlendirme mi yapılacak?” sorusunu yöneltmişti.
Bu konuda kamuoyunda merak uyandıran gelişmeler yaşanırken Gazeteci Çiftci, bir süre önce gündeme getirdiği çelik konstrüksiyonların, AVM’de nasıl kullanıldığını da paylaştı. 
Kayseri Park AVM'de ne yapılıyor?AVM YÖNETİMİ AÇIKLAMA YAPACAK MI?
AVM yönetiminin bu konuda kamuoyuna açıklama yapması beklenirken Gazeteci Osman Çiftci, şu ifadeleri kullandı: Deprem sonrası giriş kapısı tarafındaki çatlak nedeniyle gündeme gelen Kayseri Park AVM’ye gece yarısı 1 TIR çelik konstrüksiyon indirildiğini yazmıştım.  Bir takipçim çelik konstrüksiyonların AVM’de nasıl kullanıldığının fotoğrafını gönderdi.  Güçlendirme gibi görünüyor ama bu güçlendirme ne için yapılıyor derseniz ilginç iddialar var. Bir başka takipçim de ‘Bu durum deprem hasarını gölgelemek için bir hamle olabilir mi?´ diye bir soru sordu. Şehrin en büyük AVM’lerinden Kayseri Park’ta her ne oluyorsa nasıl oluyorsa kamuoyu ile açık seçik paylaşılmalı.
Kayseri Park AVM'de ne yapılıyor?Kayseri Park AVM'de ne yapılıyor?