Kayseri Oto Ekspertiz

Günümüzde araç kullanımı artık tamamen lüks bir durum halinden çıkarak tamamen ihtiyaç haline gelmiştir.

Kayseri Oto Ekspertiz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Otomobil almak kişiler için çok zevk dolu ve kullandıkça ihtiyacını göreceğimiz önemli üründür. Günümüzde araç kullanımı artık tamamen lüks bir durum halinden çıkarak tamamen ihtiyaç haline gelmiştir. Bu ihtiyacımızı karşılamak içinde bizim için en önemli olan kaliteli ve de kullanımı bizim için zevk verecek olan araçlar kullanmaktadır.

Öyle ki sıfır araç almak her zaman isteriz fakat hayallerimizdeki aracı almak bazen maddi olarak bizi engelliktedir. Bu nedenle ikinci el araç alımı daha çok artmaktadır. Bu durumu göz önünde bulundurduğumuzda ise her kişi aracını bizim gibi süremez ve bu nedenden ötürü mutlaka ikinci el araç alır iken ekspertiz raporu alarak araç almak hem bizim güvenliğimize hem de aldığımız araç bizi sanayi sanayi dolaştırmam adına çok önemlidir. Kayseri Oto Ekspertiz sayesinde ikinci el araç alımlarınız çok kolay ve sizin alacağınız aracın kalitesini sonuna kadar göstermektedir.

2.El Araçta İşinizi Sağlama Alın, Experix.com.tr`ye Danışın!

Bu nedenle birlikte aracınızın kaporta durumunu, alt takım durumunu, motor performansını ve daha önceleri kaza yapıp yapmadığını, boya ve değişen parçaların olup olmadığını Kayseri oto ekspertizin uzman sistem operatörleri sayesinde öğrenerek almış olduğunuz aracın ne kadar dikkatli kullanıldığını veya ne kadar yıpratıldığını hemen anlamış olacaksınız. Kayseri bölgesinde sizlere en iyi hizmeti ve sizin güvenliğinizi sağlayan Kayseri Oto Ekspertiz sayesinde paranızı doğru ve sağlam araba alımlarında kullanabileceksiniz.

Sıfır araç almak, sizi sıkıntılara sokmayacak ve günlerce düşünmenize gerek kalmadan gönül rahatlığı ile araç almanın tek yoludur. Ancak sıfır bir araba almaya maddi durumunuz el vermiyorsa ikinci el araçlar alarak güvenli kuruluşlar vasıtası ile ekspertiz yaptırmak zorundasınız.

Firmamız, Kayseri’de her türlü aracınıza alış ve satış durumunda ekspertiz yaparak aracın son durumunu ortaya koymaktadır. Size bahsedilen aracı hemen test ofisimize getirin ve uzman kadromuz, aracı sizin gözünüzden incelesin. Son model ve teknolojik donanımlarla bezenmiş test ölçüm cihazları, alacağınız araçta ne kadar boya olduğunu ve bu boyalı kısımların nereler olduğunu bir rapor halinde hazırlayıp sunacaktır.

Ayrıca bununla da kalmayıp Kayseri Oto Ekspertiz olarak boya ustalarımız tarafından son kontrolleri yapmaktayız. Daha sonra aracınızı yine makinaların kullanıldığı bir alana alıyoruz. Burada aracınıza gerekli motor teknik muayeneyi yapıyoruz. Aracın motorunun % kaç durumda olduğunu ayrı bir rapor halinde size sunuyoruz. Aracın motorunda herhangi bir arıza veya değişilmesi gereken parça var ise bunu da rapora ekleyerek aracın motor durumu hakkında size detaylı bir bilgi sunuyoruz.

Daha sonra aracın kaporta aksamında değişen parçasının olup olmadığı inceleniyor. Kaporta ustalarımız, makine ölçümlerinin ardından bir de usta gözü ile kontroller yaparak değişen parça kontrolünü de sağlıklı bir şekilde yapıyor. Bu yapılan kontroller, ayrı ayrı raporlar halinde size verilerek aracın genel görüntüsü hakkında bir bilgi sahibi olmanız sağlanıyor. Böylece aracınızı alırken herhangi bir teknik veya aksam sıkıntıları yaşamadan almanız amaçlanıyor.

Oto ekspertiz işlemleri ikinci el oto alım-satımında ihtiyaç duyulan önemli bir konudur. Oto ekspertiz başlı başına bir sektör olarak değerlendirilmelidir. Maalesef bu işlem için yetkili servislere başvurulmakta ve karşılığında herhangi bir ekspertiz rapor almadıkları gibi oldukça yüksek ücret de ödenmektedir.

Zaten otomobil markalarının oto ekspertiz yapmaları asli görevlerinden değildir. Onların misyonları başka olup ekspertiz ekstradan zaman ayırma olarak kabul edilir. Ayrıca işlerinden ayırdıkları bu ekstra vakit için yüksek ücret talep edebilmektedirler. Bu açıdan ikinci el otomobil test sonuçları için ekspertiz uzmanlarına danışmak gerekir.

Kayseri Oto Ekspertiz sizlere böyle bir imkân sunmaktadır. Oto ekspertizin amacı müşterilere teknik testlerden oluşan veri analizi çözümlemesini rapor halinde sunmaktır. Böylece otomobilin son teknik görünümü hakkında bilgi edinilmiş olur. Bunun en büyük faydası ise otomobil alıcısıyla ilgilidir. Zira birçok otomobil alıcısı ekspertize bakmadan hatalı kararlar vererek hasarı belki makyajlı otomobil alımı yapmaktadır. Bu gibi sorunlardan kaçınmak için Kayseri Oto Ekspertiz işlemini önermekteyiz.

Oto ekspertiz işleminde yaklaşık 100 civarında test uygulanarak sonuçlar rapor edilmektedir. Bu testler çok çeşitli olup bütün otomobili kapsamaktadır. Sonuçlar otomobilinizin yol sürüşü, performansı ve tabi en önemlisi güvenliği hakkında yararlı bilgiler sunacaktır. Bununla ilgili işlemler bilgisayar analizinden geçmektedir. Dış aksamlar, kaporta, oto boyası, elektrik tesisatı, iç ve dış aksamlar gibi geniş kapsamlı teknik analizler yapılarak müşterilere rapor halinde verilmektedir. Hizmetlerimizden çok memnun kalacaksınız.

Araba alma sevdası özellikle gençleri sarmaktadır. Araba konusunu öyle abartanlar vardır ki bu bireyler arabalarıyla aşk bile yaşarlar. Son yıllarda dolandırıcılıkların giderek artması üzerine insanlar oldukça tedirgin olmaya başladılar. Bu tedirginlik insanların araç alma isteklerini yarım bıraktı. Fakat daha biz son sözümüzü söylemedik.

Son teknoloji test cihazları ve uzman kadrosuyla TSE belgeli oto ekspertiz.

Yepyeni bir dal, yeni bir çağ… Ekspertiz olarak bilinen bu kavram ile detaylı araç incelemesi, muayenesi ve bakımı yapılmaktadır. Biz de turizm cenneti Kayseri ‘ de hizmet veren bir firmayız. Kayseri oto ekspertiz adı altında firmamız araçların incelemesini yapmaktadır.

Aynı zamanda sadece araç almak isteyenler için değil aracını satacak fakat bu araç için gereken parayı bulamamış bazı kişiler için de bu hizmetleri verebiliyoruz. Hizmetlerimiz üstelik sadece bununla da sınırlı değildir. Verdiğimiz diğer bir hizmet de hiç şüphesiz araçların muayenesi ve özen gerektiren bakımıdır. Araç almanızda büyük yardımcı olacak firmamız kendine oldukça güveniyor.

Kayseri Oto Ekspertiz olarak sizlere verdiğimiz hizmet ne olursa olsun bunu sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde yapabileceğimizin garantisini verebiliriz. Bu garanti kapsamında artık daha ciddi sorunlara bulaşmadan hemen gelin işi uzmanına bırakın. İşlem ne olursa olsun en iyisini yapabileceğimize inanıyoruz ve bu inanç gücünü en büyük destek veren halkımızdan alıyoruz. Detaylı bilgi için hemen bize ulaşın.

Bir aracın darbe almış olması veya en ufak bir kazaya bile karışması, aracın piyasadaki değerini bir miktar düşürecek ve daha az miktarda paraya satılacaktır. Öyle ki kazaları bir mesaj ile plaka numarasını girip öğrenebilirsiniz ancak bu sisteme kaydedilmeyen plakalar, herhangi bir kazaya karışmış olarak çıkmayacaktır. Hal böyle olunca yeni alacağınız aracınız için mutlaka ekspertiz yaptırmayı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kayseri Oto Ekspertiz, alacağınız her türlü araç için ekspertiz yaparak yanlış araç tercihi yapmamanız için yardımcı olacaktır. Araçta en ufak boyalı bölge var ise bile bu, son teknoloji ile üretilmiş cihazlarımızda tespit edilerek sizin zarar etmeniz engellemektedir. Ayrıca aracın en önemli özelliği kilometresidir. Bu yüzden araç alırken çok yüksek kilometredeki araçları almanız, ilerde büyük bakımlar yapmaktan kurtarmayacaktır.

Test servisimizde gerekli tüm kontroller yapılarak aracın kaporta, motor ve diğer bölümleri itina ile kontrol edilmektedir. Aracın kilometre düşürülme olasılığını göz önünde bulundurarak bu testi de alacağınız araca uyguluyoruz. Bu sayede yanlış aracı alarak ileride üzülme veya pişman olma gibi durumlar ile karşı karşıya kalmamanız için uğraşıyoruz.

Aracınızı test cihazlarında kontrol ettikten sonra kaporta ve motor ustalarımıza göstererek tüm değerlerin normal olması için uğraşıyoruz. Öyle ki bulduğumuz hataları size bir rapor halinde sunarak aracın genel durumu hakkında bilgi veriyoruz. Bu rapor, araç hakkında her türlü bilgiyi içermektedir.