Kayseri OSB'nin kasasında ne kadar para var?

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, OSB'nin ekonomik durumuna ilişkin olarak açıklama yaptı. OSB'nin kasasında ne kadar para var?

Kayseri OSB'nin kasasında ne kadar para var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın,  OSB’nin ekonomik durumuna ilişkin olarak açıklama yaptı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, ekonomik duruma ilişkin olarak yaptığı açıklamada 24 Haziran 2022 tarihinden bugüne kadar bankalardan tek kuruşu kredi kullanılmadığını dile getirdi. Göreve geldikleri ilk 6 ayda, Kayseri OSB’nin en iyi şekilde hizmet sunması için gayret gösterdiklerini kaydeden Yalçın, “Verdiğimiz mücadelemizin meyvelerini de aldık” şeklinde konuştu.
Kayseri OSB'nin kasasında ne kadar para var?“Bankalara borçlu olarak devralmış olduğumuz Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ni ayağa kaldırdık” ifadeleri ile de dikkat çeken Yalçın, “24 Haziran 2022 tarihinden bugüne kadar bankalardan tek kuruşu kredi kullanılmamıştır. Yüce Allah’a çok şükür ki, Kayseri OSB artık lüzumu olmayan harcamalardan arınmıştır ve tek kuruş borçlu değildir” dedi.
Kayseri OSB'nin kasasında ne kadar para var?
“KAYSERİ OSB EN MÜKEMMEL DÖNEMİNİ YAŞIYOR”
Kayseri OSB’nin 2018 yılından bu yana mali açıdan “en mükemmel dönemini yaşadığını” savunan Başkan Yalçın, “Bugün itibariyle kasasında 150 milyon TL’yi aşan nakdi ve gayri nakdi bir varlığımız bulunmaktadır. Bu rakam yönetimimizin yüz akıdır, sanayicimize hizmet aşkımızın göstergesidir. Görevde olduğumuz yaklaşık 1 yıllık süreçte her hizmeti yeniden kurgulamak ve daha iyisine ulaşmak adına çalıştık. Sanayicimizi desteklemek, sıkıntıları kısa sürede çözebilmek ve eksikleri tamamlamak için birçok projeyi de gündemimize aldık. Kayseri OSB Fuar Merkezimizde yılda 12 fuar yapabilmek hedefiyle yola çıktık. Kayseri OSB yönetim ve denetim kurullarındaki tüm arkadaşlarımız büyük bir fedakârlıkla çalışıyorlar. Bu anlamda yönetim ve denetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da  teşekkür ediyorum” diye konuştu.