Kayseri Ofisi açıldı!

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 2017 yılından bu yana Kayseri'de faaliyet gösterdiği ve binlerce insana umut olduğu ofisinin ikincisini 25. Yılında, Kayseri Sivas Caddesinde hizmete sundu.

Kayseri Ofisi açıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

LÖSEV’in görkemli ve yoğun katılımlı açılışına, Genel Koordinatör Hülya Ünver, LÖSEV Yönetim Kurulu ve Mütevelli heyeti, Kayseri protokolü ile Lösemili Çocuklar, yetişkin hastalar ve aileleri, LÖSEV bağışçılarıyla gönüllüleri katıldı.
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar haftasının hemen öncesinde gerçekleşen açılışta, Haftaya dikkat çekmek adına, açılış organizasyonunda turuncu renkler misafirleri karşılarken, koro sunumları, dans ve kostümlü animasyon gösterileri düzenlendi.

Kayseri Ofisi açıldı!

LÖSEV Genel Koordinatörü  Ünver: “Şimdiki hedefimiz lösemi ve kanserde tedavi başarı oranını yüzde yüzlere çıkarmayı hedefliyoruz.”
LÖSEV Genel Koordinatörü  Ünver, açılışta yaptığı konuşmada, Kayseri’de ikinci bir ofis açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kayseri Ofisi açıldı!

25 yıldır faaliyetlerini sürdüren LÖSEV'in her geçen gün daha çok lösemi ve kanserle mücadele eden çocuğa umut olduğunu belirten Ünver, "Kurulduğumuz yıllarda yüzde 20'lerdeki iyileşme oranı bugün LÖSANTE hastanemizde yüzde 94’e ulaştırdık. Şimdiki hedefimiz, LÖSEV kurucun başkanı Dr. Üstün EZER’in deyimi ile lösemide ve kanserde tedavi başarı oranını  yüzde yüzlere çıkarmayı hedefliyoruz. Bunca çabayı ve emeği 25 yıldır arkadaşlar her zaman sevgi, iyilik, umutla ve mücadele ederek sürdürdük bundan sonrasında da aynı cesaret ve umutla sürdürmeye kararlıyız iyi ki varsın LÖSEV ve iyi ki varsın Üstün Ezer diyoruz. Değerli bağışçılarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ofisimizi bağışlarıyla hayata geçirmiş bulunuyoruz Lösemili çocuklarımıza şifa olsun, ailelerimize deva olsun." ifadelerini kullandı.
 

Kayseri Ofisi açıldı!

LÖSEV'in önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan protokol katılımcıları LÖSEV'e destek çağrısında bulundu. Lösemi ve kanser ile mücadele eden çocuk ve yetişkin hastaların LÖSEV Kayseri irtibat ofilerine gelerek kayıt olabileceği belirtildi.

Kayseri Ofisi açıldı!