Kayseri'nin yeni Müdürü belli oldu!

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken Ankara'ya atanan Cüneyd Özdemir, görevine başladı. Kayseri'nin yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü de belli oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin yeni Müdürü belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken Ankara’ya atanan Cüneyd Özdemir, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevi geçtiğimiz hafta devraldı. 6 yıl önce Konya’dan Kayseri’ye atanan Özdemir’in yen görev yeri Ankara oldu. Özdemir'in Ankara'ya atanmasının ardından yeni Müdürün Kayseri'de kim olacağı merak konusuydu. Kayseri'nin yeni Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü belli oldu. 

Kayseri'nin yeni Müdürü belli oldu!

Yeni Müdür'den Vali'ye ziyaret

Yeni Müdür Vali Gökmen Çiçek'i ziyaret ederek görüş alışveirşinde bulundu. Valilik'ten yapılan açıklamada "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Kayseri’ye tayini çıkan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım’ı makamında kabul ederek, yeni görevinde başarılar diledi" denildi.

Kayseri'nin yeni Müdürü belli oldu!

Gaziantep'ten geldi

Kayseri'nin yeni Müdürü Gaziantep'ten geldi. Peki, Kayseri'den önce Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Mustafa Yıldırım kimdir?
1965 yılında Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde doğdu. 1976 yılında Kilis İmam Hatip Ortaokulundan, 1983 yılında Nizip İmam Hatip Lisesinden mezun olmuş olup 1988 yılında ise Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Lisans Eğitimini tamamlamıştır. İş hayatına 1988 – 1992 yılları arasında Adana Seyhan Ortaokulunda öğretmen olarak başlamış olup, 1993 – 1997 yılları arasında Birecik İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcılığı, 1997 – 2010 yılları arasında Birecik İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü ve 2015 – 2016 yılları arasında ise Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sekreteri olarak görev yapmıştır. Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde 29 Kasım 2016 tarihinde İl Müdür Vekili olarak göreve başlamış olup, 12.01.2018 tarih ve 30299 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2017/578 sayılı karar ile İl Müdürlüğü ataması gerçekleşmiştir.