Kayseri'nin ünlü iş insanı paylaştı! Peki, kim bu ünlü?

Kayseri'nin tanınmış iş insanının çocukluk ve gençliğine dair fotoğrafları dikkat çekti. Peki, bu ünlü iş insanı kim?

Kayseri'nin ünlü iş insanı paylaştı! Peki, kim bu ünlü?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin tanınmış sanayicilerinden olan iş insanı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti. 

Kayseri Sanayiciler Derneği Başkanı olarak gören yapan Memici Kızılkaya, sosyal medya hesabından bazı fotoğraflar paylaştı. 
Çocukluk ve gençlik yıllarına dair fotoğrafları paylaşan Kızılkaya, “13-20-25 yaşındaki resimlerim” notunu düştü. 
Sosyal medyayı aktif kullanan ve sık sık kendine ait fotoğraflar paylaşan Kızılkaya, kenttin tanınan iş insanları arasında. Kızılkaya, aynı zamanda Kayserispor’da da geçmiş dönemlerde yöneticilik yaptı. 
Aynı zamanda İncesu Organize Sanayi Bölgesi’nde de Müteşebbis Heyet içerisinde yer alıyor. Kızılkaya, burada uzun zamandır Başkan vekilliği görevini de yürütüyor. 
Sanayiciler Derneği Başkanı: Organize de fabrika işleten Suriyeliler var!
Kentin tanınmış iş insanı Kızılkaya, katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarla da ses getiren bir isim. Kızılkaya, Olay Türk TV'de katıldığı bir programda Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklamayla gündeme damgasını vurmuştu. Kızılkaya, "En büyük problemlerimizden biride yabancılar Suriyeliler. Suriyeliler iş yeri açıyor. Ben Kayseri'de Sivas Caddesi'ndeyim sanki hiç Türk kalmamış gibi şehirde geçenler hep yabancı ve hep de sosyetik” ifadelerini kullanmıştı.
Kayseri'nin ünlü iş insanı paylaştı! Peki, kim bu ünlü?'VALİ’YE DE SÖYLEDİK! SOSYAL YARDIMLAŞMADAN DESTEK ALIYORLAR. BU YÜZDEN GELİP ÇALIŞMIYORLAR'
Kızılkaya, yine sosyal yardım alanlarla ilgili de çarpıcı açıklamalara yaparak, şunlaır söylemişti: İşçi çalışmak için bana neden gelsin ki? Kayseri’de her ay eski para ile 10 trilyon para dağıtılıyor. Yani 8-10 trilyon arasında. Adam diyor ki ‘ben zaten desteğimi alıyorum, neden gidip de asgari ücretle çalışayım ki’ diyor. Bu yüzden asgari ücretin böyle artması çok iyi oldu.Kayseri'nin ünlü iş insanı paylaştı! Peki, kim bu ünlü?Kızılkaya, "Biz bunu geçen toplantımızda Vali Bey'e de söyledik. Bu sosyal yardımlaşmadan destek alan arkadaşlar kimse bu arkadaşları gönderin işe girsin, oradan destek vermeyin, istihdama dahil edelim dedik. Suriyeli işçiler çalışıyor. Bu adamlar kaçak çalışıyor. Belki bunlara bir düzenleme yapılsa daha sağlıklı olur, ama önemli olan bizim insanımızın çalışması. Bir sürü gençler var boş gezen. Bunun en uygun kestirme yolu, sosyal yardımdan para alanlar kimse, sosyal yardımlaşmadan İŞKUR vasıtası ile gönderecek işe başlatacak. Onun yardımını kesecek. Elinde bir iş yoksa önemli değil. Sanayiye vasıfsız eleman ara eleman da lazım. Hem her işletme bir okul aslında ustası var ustabaşı var. Meslek kolay öğrenilir. İhtiyaç olduğu zaman adam vasıflı ya da vasıfsız diye bakmıyor ki. Yüklemeye veriyor şu civatayı sık diyor ya da şu makinanın başında dur diyor" dedi.Kayseri'nin ünlü iş insanı paylaştı! Peki, kim bu ünlü?
'SANAYİCİ ARANIYOR'
Ekonomide yaşanan gelişmelere dikka tçeken Kızılkaya, "Sanayici aranıyor"  açıklamasıyla da yine dikkat çekmişti. Kızılkaya,  “Sanayici aranıyor. Sermayesini bankaya yatırıp, gül gibi geçinmek varken, üretim ve satış yapacağım diyerek yer kiralayıp, mülk sahiplerini zengin edecek, onlarca hatta yüzlerce işçi çalıştırıp, verdiği maaşla her gün kendisine küfür ettirecek ve bunu sineye çekecek, kazanmadığı halde vergi ödeyecek, haftada birkaç defa Maliye, SGK, belediye, çevre sağlığı, Çalışma Müdürlüğü vs. gibi burnundan kıl aldırmayan denetleyicilere sahtekar, hırsız veya vatan haini olmadığını anlatmaya çalışacak sanayici aranıyor” demişti.