Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!

Kayseri'nin sevilen iki ismi evliliklerinin 35'inci yıldönümünü kutluyor. Eşiyle 1988'de aynı yastığa baş koyan ünlü doktorun, 35'inci yıla dair mesajı duygulandırdı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin yakından tanıdığı iki ünlü isim evliliklerinin 35’inci yılını kutluyor.

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!

 Prof  Dr Sinan Karaoğlu ve Dr Sema Karaoğlu,  kentte yaptıkları örnek çalışmalarla dikkat çeken bir çift.

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!

Sağlık alanında ortaya koydukları başarıyı sosyal hayatta da ortaya koyan müzikten STK’lara yardım çalışmalarına kadar hemen hemen her alanda adlarından söz ettiren ikili,  aile hayatlarında da ‘maşallah’ dedirtiyor.  

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!

Kimiz zaman sevinçlerini kimi zamanda üzüntülerini takipçileri paylaşan Dermatolog Sema Karaoğlu, evliliklerinin 35’inci yıldönümü nedeniyle duygusal bir yazı kaleme aldı. 

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!

Dr Sema Karaoğlu, paylaşımı ile dikkat çekti. 08 Ekim 1988’de evlenen çiftçin, 35’inci yıl özeti okuyanları da duygulandırdı. 

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!

KARAOĞLU’NDAN DUYGULANDIRAN MESAJ
İşte aynı zamanda KİGDER Başkanı da olan sanattan siyasete, STK’lardan yardım faaliyetlerine kadar hemen hemen her alanda ön planda olan, uğraş veren Dr Sema Karaoğlu’nun 35 yıl paylaşımı:  8 Ekim 1988; aynı yastığa baş koymaya başladık. 35 yıl..! Üç güzel yavrumuzla hayatın iniş çıkışlarında el ele verdik, birbirimize yaslandık daima, sarsıldık, yorulduk ama asla düşmedik. Sevgiyle yoğrulmuş, güçlü bir yuva inşa ettik. Bundan sonra da aynı sevgiyle, aynı azimle birbirimize tutunmaya devam edeceğiz. Seni sevmek, seninle birlikte huzur bulmak benim için aşkın ötesinde bir yaşam biçimi. Bugün 35. evlilik yıldönümümüzü kutlarken, seninle geçirdiğim her an için sonsuz şükran duyuyorum. Seninle edindiğim o sıcacık sığınağı seviyorum. Sevgi ve duygu dolu bir ömür boyu senle ve sevdiklerimizle birlikte olmamız dileğiyle...

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!

Prof. Dr. Sinan Karaoğlu kimdir?

Prof. Dr. Sinan Karaoğlu 1988 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1993 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlık eğitimi aldı. 2007 yılında Univercity of Pittsburgh, Musculoskletal Research Center,Pittsburgh PA, USA'de ve 2007 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı / Profesör eğitimi gördü.

1994 - 1997 yıllları arasında Amasyaspor Futbol Takımı / Takım Doktoru olarak, 1997 yılında Justus Liebig University, Giessen, Almanya, Universitatsklinikum Erlangen, Almanya'da, 2001 yılında  Türkiye Judo Milli Takım / Takım Doktoru olarak, 2007 - 2009 yıllarında Erciyesspor Futbol Takımı / Takım Doktoru olarak görev yaptı. 2007 yılında Barcelona University, Hospital Del Mar, Department of Orthopedics, Sports Trauma olarak, 2011 - 2014 yılları arasında Kayseri Özel Dünyam Hastanesi'nde, 2014 - 2016 yılları arasında Kayseri Memorial Hastanesi'nde çalıştı.  Prof. Dr. Sinan Karaoğlu 2009 yılından bu yana Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hizmet veriyor.  

ÜYELİKLER

Erciyes Tıp Derneği

Journal of Arthroscopy

Ortopedik Cerrahlar Amerikan Akademisi (AAOS)

Joint Diseases & Realated Surgery Dergisi

Erciyes Tıp Dergisi

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD)

Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği

European Society of Sports Troumatology, Knee Surgery and Arthroscopy (ESSKA)

Asya-Amerikan Eğitim-Araştırmalar Enstitüsü (ASIAM)

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!

Sema Karaoğlu Kimdir ?
Dr. Sema Karaoğlu 1965 yılında Ankara'da doğdu. İlkokulu Ankara Atatürk ilkokulu'nda bitirdikten sonra, ortaokulu İzmir'de 9 eylül Ortaokulu'nda okudu. 1982 yılında İzmir Kız Lisesi Fen bölümünden mezun oldu ardından 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 1988 yılında Tıp doktoru olarak mezun oldu ve aynı yıl sınıf arkadaşı olan Dr. Sinan Karaoğlu ile evlendi. 1989'da Pratisyen hekimlik mecburi hizmetini yapmak üzere Sivas SSK hastanesine atandı. 5 ay kadar sonra eş durumu nedeni ile Kayseri Devlet hastanesine tayini çıktı ve mecburi hizmetini burada tamamladı.

Sema Karaoğlu, 1989 Şubat ayında Erciyes Üniversitesi Dermatoloji Kliniğinde uzmanlığına başladı. 1990 yılında şu anda Tıp Eğitimini yapmakta olan ilk kızını dünyaya getirdi. 1993 yılı Temmuz ayında Deri ve Zührevi hastalıkları uzmanlığını tamamladığında ikinci çocuğuna hamileydi. İkinci çocuğunu Kayseri'de dünyaya getirdikten hemen sonra uzmanlık mecburi hizmetini yapmak üzere Amasya Ruhi Tingiz Devlet hastanesine atandı. Amasya'da Dermatoloji hastalarının yanısıra ilk kez Dermakozmetik uygulamalara başladı. Burada üç yıl kaldıktan sonra eşinin akademisyenliği nedeni ile tekrar Kayseri'ye döndü.

Karaoğlu, devlet hastanesindeki hizmetinin yanısıra 1996'da Venüs Estetik Merkezi'ni kurdu. Aynı yıl Almanya Erlangen'de Friedrich- Alexander Universitat Haut skin Clinic'te Prof Dr Gerold Schuler'in kliniğinde deri cerrahisi ve CO2 laserle deri cerrahisi, Androloji ve fleboloji üzerine çalıştı. 2002 yılında 3. çocuğu dünyaya gelince işlerine biraz ara vermek çocuğu ile ilgilenmek adına Venüs Estetik merkezini devretti. 2004-2006 yılları arasında 1.5 yıl süre ile eşinin Pittsburgh'ta bir burs kazanması üzerine 3 çocuğuyla beraber Amerika'ya gitti. Burada da deride kullanılan lazerler üzerine çalıştı.

Pittsburgh'ta çeşitli Dermatoloji ve Plastik cerrahi kliniklerinde observer olarak çalıştı. 2007 yılında sağlık nedenleri ile devlet hizmetinden istifa etti. Şu anda özel sektörde çalışmalarını sürdürmekte olan Sema Karaoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kayseri Melikgazi Belediye Başkan adayı oldu.

Kayseri'nin ünlü doktor çifti duygulandırdı!