Kayseri'nin o ilçesinde ulaşım ücretsiz oldu!

31 Mart 2024 seçimlerinde AK Parti'den, CHP'ye geçen belediyelerden biri olan Felahiye Belediyesi'nde yeni uygulamalar dikkat çekiyor. İlçede bu kez de belediyeden ücretsiz ulaşım hizmeti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'nin o ilçesinde ulaşım ücretsiz oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 seçimlerinde Felahiye Belediye Başkanı Seçilen Şeref Güleser, göreve başlamasının ardından Felahiye’de hizmete sunduğu yeni uygulamalarla dikkat çekiyor. Güleser, göreve başlamasının ardından geçtiğimiz ay, ‘Verilen sözler asla lafta kalmayacak. Kalmadı da! Halk kasabımız Felahiye ilçemize ve mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun. Sen her şeyin en iyisine layıksın Felahiye’ sözleriyle vatandaşların daha uygun fiyata et alabilmeleri için Halk Kasabı’nı ilçe halkının hizmetini sunmuştu. 

Kayseri'nin o ilçesinde ulaşım ücretsiz oldu!

Güleser bu kez de ilçe merkezinden mahallelere (Köylere) ücretsiz ulaşım hizmeti başlattı. Ücretsiz ulaşım hizmeti verecek olan Felahiye Belediyesi’nin servisi Pazartesi ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün çalışacak.

Felahiye’nin mahallelerindeki vatandaşlar Pazartesi ve Perşembe günü mahallerinden servislerle ilçe merkezine gelirken, aynı gün öğleden sonra 15.00 ve 15.30’da hareket edecek iki ayrı servisle mahallelerine dönecek. Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, yeni uygulamayı sosyal medya hesaplarından, ‘Vatandaşımıza hizmete devam! Mahallelerimize ücretsiz servisimiz başlamıştır. Hayırlı olsun.’ Sözleriyle duyurdu.