Kayseri'nin o ilçesinde sel alarmı!

Yurt genelinde artan yağışlar sebebiyle Kayseri'de de yağışların etkileri görülüyor. Kayseri'nin o ilçesinde yoğun yağış sebebiyle sel alarmı verildi. Belediye başkanı o alanı kontrole gitti. Detaylar Kayseri Olay olarak derlediğimiz haberimizde.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülke genelinde Nisan ayı bol yağışlı geçerken Kayseri'de de yağışın etkileri görülüyor. Artan sağanak yağış sebebiyle Kayseri'de bazı akarsu yatakları sel tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Kayseri'nin Yahyalı ilçesi de etkilenen bölgeler arasında.

Kayseri'nin o ilçesinde sel alarmı!

Belediye Başkanı Öztürk'ten inceleme 

Su debilerinin artmasından dolayı taşkınlar meydana geldi ve akarsu yatakları zarar gördü. Durumla ilgili Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, hafta sonu etkisini artırarak zaman zaman devam eden yağışların ardından Kirazlı, Çağlayan ve Derebağ mahallelerinde dere yatakları ile bahçe yollarında selden zarar gören alanlarda yerinde incelemelerde bulunarak hasar tespitleri yaptı. 

Kayseri'nin o ilçesinde sel alarmı!

Başkan Öztürk, selin ilk gününden itibaren tüm ekiplerin sahada görev yaptığını belirterek, vatandaşların mağduriyetinin en kısa sürede giderilmesi için ilgili birimlere gerekli talimatların verildiğini ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.