Kayseri'nin o bölgesinde kar yağışı başladı!

Kayseri'nin merkezinde soğuk hava hakim olurken yüksek kesimlerde ise kar yağışının başladığı görüldü.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede Kayseri’de yağış uyarısı yapılmıştı. Sabah saatlerinden itibaren Kayseri’de soğuk hava ve aralıklı yağış etkisini gösterirken yüksek kesimlerde ise kar yağışı başladı.

Yağmur uyarısı verildi

Kayseri’de önümüzdeki günlerde yağmurun etkili olacağı, vatandaşların da bu konuda dikkatli olması gerektiği açıklanmıştı. Hem soğuk hava hem de yağış için uyarı yapılan Kayseri’de yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini gösteriyor.

Kayseri'nin o bölgesinde kar yağışı başladı!

Kayseri’nin zirvesinde kar yağışı başladı

Kayseri’nin en yüksek noktası olan Erciyes’te kar yağışı başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin turistik kameralarında yer alan görüntüler ile kar yağışının etkili olduğu, kayakçıların da sabah saatlerinde akın ettiği belirlendi. Etkili olan kar yağışı ile Erciyes Kayak Merkezi’nde kar kalınlığının artması bekleniyor.

Kayseri'nin o bölgesinde kar yağışı başladı!

Mayıs ayı işaret edilmişti

Mart ayının son günleri yaşanırken, Erciyes Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 174 santimetreye kadar ulaştı. Nisan ayında da kayak sezonunun devam etmesi beklenen Erciyes Kayak Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde yapılan paylaşım ile Mayıs ayı işaret edilmişti. Erciyes Kayak Merkezi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Erciyes’te sezonu kapatmaya niyetimiz yok. Nisan bizim, Mayıs sürpriz olsun. Havalar elverişli olduğu sürece buradayız” ifadelerine yer verildi.