Kayseri'nin 'Mükemmel Yeri' belli oldu

Global Alerji ve Astım Avrupa İletişim Ağı Atopik Dermatit Referans ve Mükemmeliyet Merkezleri tarafından Kayseri'nin mükemmeliyet merkezi neresi ilan edildi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin 'Mükemmel Yeri' belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sağlık sektöründe kalite ve uzmanlık alanlarında elde ettiği başarılarla bilinen Kayseri Şehir Hastanesi, Dermatoloji Kliniği bünyesinde sunduğu sağlık hizmetleri ve hasta takibi ile önemli bir başarıya daha imza attı.

Global Allerji ve Astım Avrupa İletişim Ağı (GALEN) ile Atopik Dermatit Referans ve Mükemmeliyet Merkezleri (ADCARE) tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Şehir Hastanesi Dermatoloji Kliniği "Mükemmeliyet Merkezi" olarak akredite edildi.

Mükemmeliyet Merkezi olarak ilan edilen Dermatoloji Kliniği, hastalara sunduğu sağlık hizmetleri ve hasta takibi konusunda uluslararası standartlarda bir başarı elde etmiştir.
Mevcut konuya ilişkin Kayseri Şehir Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Hastanemiz Dermatoloji Kliniği Mükemmeliyet Merkezi Oldu.Hastanemiz Dermatoloji Kliniği GALEN (Global Allerji ve Astım Avrupa İletişim Ağı) ADCARE (Atopik Dermatit Referans ve Mükemmeliyet Merkezleri) tarafından akredite edilerek sunulan sağlık hizmetleri ve hasta takibi açısından Mükemmeliyet Merkezi olarak ilan edilmiştir.” ifadeleri kullanıldı. 

Kayseri'nin mükemmel yeri belli oldu