'Kayseri'nin menfaati için adayız'

Seçime sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi Kayseri milletvekilleri adayları çalışmalarını arttırdı. Adaylar önce Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği'ni ardından Hisarcık, Sarıoğlan ve Palas'ta esnafı ziyaret etti.

'Kayseri'nin menfaati için adayız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Ercan Aras, beraberindeki milletvekili adayları ile  Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği'ni ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Milletvekili Adayı Aras, Türkiye ile Azerbaycan kardeşliğinin önemine dikkat çekerek, "Her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.
Dernek çalışmaları hakkında Başkan İsmet Taymuş'tan bilgiler alan Aras, yönetim kurulu üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Milletvekili adayları dernek ziyaretinin ardından Hisarcık’a geçti. Burada esnafla bir araya gelen adaylar, milletvekili seçilmeleri takdirde esnafın refaha ulaşması için her daim çalışacaklarına söz verdi.
Adayların son durağı Sarıoğlan Palas oldu. Burada tek tek mahalle esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Aras, seçilmesi takdirde ilçelerin kalkınması için canla başla çalışacaklarını söyledi.
Aras, milletvekili adaylığına kendi menfaati için değil, ülkenin ve Kayseri’nin menfaati için aday olduğunu belirterek, 14 Mayıs 2023’te geçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde destek istedi.