Kayseri'nin hafızasında zorunlu taşınma!

Kayseri Hafıza Merkezi olarak da ifade edilen Kayseri Araştırma ve Uygulama Merkezi kısa adıyla KAYHAM'ın bir süre farklı bir alanda hizmet vereceği ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin hafızasında zorunlu taşınma!

Kısa adı KAYHAM olan Kayseri Araştırma ve Uygulama Merkezi, araştırmacılara Kayseri konusunda dokümantasyon, kütüphanecilik ve istatistiki veri tabanı hizmetleri sunan bir bilgi merkezi olarak faaliyete geçti. Erciyes Üniversitesi bünyesinde çalışmalarına devam eden KAYHAM, bilgi bankası ve kütüphanecilik faaliyetleri kapsamında Kayseri hakkında bugüne kadar yazılmış eserler, bünyesinde topluyor.
Kayseri'nin hafızasında zorunlu taşınma!KAYHAM bünyesinde oluşturulan İhtisas Kütüphanesi ile İstatistiki Veri Tabanı ile de endüstride ve üniversitede Kayseri konulu araştırma yapacaklara istatistiki veri tabanı hizmeti sunuluyor. Ancak KAYHAM bir süre yerinde olmayacak ve farklı bir alanda hizmet verecek. Merkez, tadilat nedeniyle taşınıyor. 
NASIL ULAŞILACAK?
KAYHAM'dan yapılşan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Değerli araştırmacılar, sevgili takipçilerimiz; Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi içerisinde yer alan merkezimizin bulunduğu blokta tadilat yapılmaktadır. Merkezimiz, tadilat süresince öğrenci girişinin yanında yer alan okuma salonunda faaliyetlerine devam edecektir. Bu süreçte merkezimize 13051-13052 dahili numaralardan veya [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.
İŞTE O DUYURU
Kayseri'nin hafızasında zorunlu taşınma!