Kayseri'nin en zengin mahallesinde yaşandı

Kayseri'nin en zengin mahallelerinden biri olan İncesu Kızılören'de vatandaşa 20 Bin meyve fidanı dağıtıldı. Dernek Başkanı Mustafa Ayten, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar kayseri Haberinde...

Kayseri'nin en zengin mahallesinde yaşandı

İncesu’ya bağlı Kızılören Mahallesinde 20 çeşit, 20 bin meyve fidanı dağıtıldı.

Kayseri’nin en zengin mahallelerinden biri olan Kızılören’de, İstanbul Kızılören Derneği, köylüsüne sahip çıkmaya devam ediyor. İstanbul Kızılörenliler Derneği, her yıl geleneksel hale getirdiği meyve fidanlarını Kızılören Mahallesindeki köyyülerine daıtıyor. 

Kayseri'nin en zengin mahallesinde yaşandı

Daha önce de 15 bin meyve fidanı dağıtan Dernek Başkanı Mustafa Ayten, hedeflerinin köylerini yeşillendirmek olduğunu söyledi. Ağaç konusundaki hassasiyetini belirten Ayten, ‘Biz yönetime geldiğiniz zaman Kızılören’imizin bir meyve bahçesine çevireceğimizi söylemiştik. Allah’ın izniyle geldiğimizden beri 20 bin meyve fidanı dağıttık. Allah nasip ederse görev süremiz doluyor, ağaç konusunda çok hassasım, yine böyle hemşehrilerimize hayırseverlerimizle dirsek temasında olup Kızılören’imize meyve fidesi, meyve ağacı kazandırmaya devam edeceğim. Allah bana bu canı verdiği sürece devamlı köyümüzü yeşillendirmek için çaba göstereceğim’ ifadelerini kullandı.

Kayseri'nin en zengin mahallesinde yaşandı

Kızılörenli vatandaşlar da meyve fidanı dağıtan Mustafa Ayten’e, vesile olan İstanbul Kızılören Derneğine ve emeği geçenlere teşekkür etti.