Kayseri'nin en genç muhtarları hangi mahallede seçildi!

Siyasi partiler kadar olmasa da muhtar adayları da kendi imkanları çerçevesinde seçim çalışmalarını heyecanla yürüttü. 31 Mart yerel seçimleri sonrası Kayseri'nin en genci muhtarı belli oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'nin en genç muhtarları hangi mahallede seçildi!

2024 yılına girilmesiyle siyasi partiler başta olmak üzere muhtar ve muhtar adaylarıda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine odaklanmıştı. Siyasi partiler kadar olmasa da muhtar adayları da kendi imkanları çerçevesinde seçim çalışmalarını heyecanla yürüttü. 

Kayseri'de 1.039.684 toplam seçmenin 806.511'i oy kullanırken bu oylardan 767.999 oy geçerli sayıldığı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtarlık seçimlerindeki heyecan belediye başkan adaylarınınki aratmadı. Her yaştan vatandaşın muhtarlık için aday olduğu seçimlerde seçimi kazanarak muhtar olan Kayseri'nin en genç muhtarı da belli oldu.

31 Mart yerel seçimleri sonrası yeni seçilen muhtarların en genci Ağırnas Mahallesi Muhtarı Cem Güven oldu.

1990 doğumlu olan Cem Güven, 34 yaşında Ağırnas Mahallesi için muhtarlık hizmeti yürütüyor. Genç ve dinamik muhtarlardan bir diğeri de Kocasinan İlçesi Boyacıköy Mahallesi Muhtarı 35 yaşındaki Ahmet Berk oldu.