Kayseri'nin damadından çirkin sözler...

Köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı için, 'Kayserispor Başkanı Ali Koç'a yalvarıyor' dedi. Kütahyalı'ya cevap gecikmedi. Kayserispor eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 'Herkesi kendin gibi sanıyorsun' ifadelerine yer verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'nin damadından çirkin sözler...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile büyük tepki topladı. Özellikle Kayserispor Başkanı Ali Çamlı için kullandığı ifadeler fazlasıyla eleştirildi. 

Kütahyalı paylaşımında, önce Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç’a yüklenerek, “TFF'nin takviminin Devlet bir kurumu tarafından gerçekte çoklu kamera kaydının ham görüntülerini kare kare izliyor. Tören TFF değil, adeta FB organizasyonu! Ali Koç, bu sene sistem üzerinde tam bir hegemonya kurmuş. Manzara net: Bu sezon Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar..” ifadelerini kullandı. 

Bir gün ara ile bir paylaşım daha yapan Kütahyalı bu sefer Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’yı hedef aldı. Kütahyalı, “GS'li dostlarım dünkü twitimden dolayı bana kaldı. Ben gerçeği uydurma. Ali Koç, kulüplerin büyük etkisi üzerinde resmen hegemonya kurmuş bu sene. TFF-Fikstür töreninde bunu herkes gördü. Kayserispor Başkanı Thiam için kalan borcunun affedilmesi için Ali Koç'a yalvarıyor” diye konuştu. 

Kayserispor camiasından sert eleştiriler alan bu paylaşımın ardından Kütahyalı’ya bir tepki de Kayserispor eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz’den geldi. Tokgöz, “Sen kaybettin işini yalvararak, ağlayarak geri aldığın için hepsini öyle sanıyorsun. Canlı yayında belli olduğu kimi hegemonyasına aldığı Kayserispor Başkanlık makamındaki kimse yalvarmaz. TFF üzerine Ali Koç'a ve kulüplere karşı tek dik duranda Kayserispor'dur öğren.” ifadelerine yer verdi.