Kayseri'nin Butik İngilizce Kursu: Benk Akademi

Dilde pratiğin, rutinler oluşturmanın ve egzersizlerin önemi yadsınamaz. Tüm bunları kalabalık sınıflarda elde etmek güç olduğundan ülkemizde maalesef yabancı dil öğrenmenin zor olduğu düşünülüyor. Benk Akademi'de ise 14 kişilik iki sınıfın dışında, altı kişilik bir VIP sınıf bulunmaktadır

Kayseri'nin Butik İngilizce Kursu: Benk Akademi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 

Özel Kemal Benk Yabancı Dil Kursu - Benk Akademi, Hulusi Akar Bulvarında, Kayseri Mix’e 10 dakika yürüme mesafesinde, Mustafa Eraslan Lisesi’nin yanında yer alıyor. İngilizce öğretmeni bir çiftin kurduğu ve aynı eğitimcilerin işlettiği kursta kendinizi bir aile ortamındaymış gibi hissetmeniz için birçok sebep bulabilirsiniz. Peki, Benk Akademi hangi yönleriyle diğer yabancı dil kurslarından farklı? Bunun cevabı için öncelikle “Neden butik ingilizce kursu seçmeliyiz, Benk Akademi’ nin bu konuda farkı nedir?” gelin birlikte kısaca göz atalım.

Neden Butik İngilizce Kursu

Daha Fazlası için Daha Az Öğrenci

Dilde pratiğin, rutinler oluşturmanın ve egzersizlerin önemi yadsınamaz. Tüm bunları kalabalık sınıflarda elde etmek güç olduğundan ülkemizde maalesef yabancı dil öğrenmenin zor olduğu düşünülüyor. Benk Akademi’de ise 14 kişilik iki sınıfın dışında, altı kişilik bir VIP sınıf bulunmaktadır. Hepsi bu kadar. 

Uzmanlar yabancı dil kurslarındaki verimliliğin öğrencinin kursta dili kullanma süresiyle ilişkilendiriyor. Bir başka deyişle bir öğrenci derste dili ne kadar fazla yazılı ve sözlü olarak kullanırsa yabancı dili o kadar fazla öğreniyor. Bu yüzden kalabalık sınıflar yerine butik bir ingilizce kursu öğrenmeyi daha verimli kılıyor. İki katlı butik ingilizce kurs merkezinde daha fazla eğitmen daha az öğrenciyle çalışabilmekte ve bu kurstaki ders içi ve ders dışı öğrenme süreçlerini pratiğe daha elverişli kılmaktadır.  

Son teknolojiyle donatılmış geniş sınıflar genelde sekiz – on öğrenciyle oluşturulan gruplar, mikro gruplar ya da yeterlilik sınavlarına hazırlanan öğrencilerin bireysel dersleri için kullanılmaktadır. Hollandaca / Felemenkçe, Almanca, İspanyolca ve Rusça kursları ya özel dersler olarak ya da iki- üç kişilik gruplar dahilinde verilmektedir. 

Ters Yüz Eğitim

Genel İngilizce derslerinde öğrencilerin dilin belli öğelerini evde öğrenmelerini sağlayan kurs, ders süresini öğrencilerin pratik yaptıkları bir zaman olarak yapılandırıyor. Yani ev öğrenme yeri, kurs ise pratik yapma yeri haline geliyor. Anlama becerileri olan okuma ve dinleme çalışmalarını evde yapan öğrenciler kelime, telaffuzların öğrenilmesi ve dil bilgisi alıştırmalarını da evde tamamlayarak derste konuşmaya ve yazmaya hazır geliyorlar. Başlangıç seviyesinden itibaren bu şekilde dili kullanabildiğini gören öğrenciler öğrenme serüvenlerinden büyük keyif alıyorlar.

İyilerin Buluşma Noktası

Kursta ters yüz eğitimin, görev temelli dil öğreniminin ve öğrenci merkezli eğitimin işleyişi yakından takip ediliyor. Butik İngilizce Kurs merkezimizde eğitim sistemini uygulayacak eğitmenler titizlikle seçiliyor. En güncel, dili kullanarak öğreten ve dijital yönü güçlü kaynaklar seçilip çoğunlukla öğrencilere hediye ediliyor. Tüm bunlar keyifli ve verimli derslerin gerçekleşmesi için neredeyse tüm şartları sağlayan bir butik kurs ortamında öğrencilere sunuluyor. Sonuç olarak, iyi bir öğrenme sistemi, iyi eğitmenler, iyi kaynaklar, iyi bir ortam iyi öğrencilerle mükemmel bir bütün oluşturuyor.

Uzmanından İngilizce Kursu Seçim Tavsiyesi 

Özel Kemal Benk Yabancı Dil Kursu – Benk Akademinin kurucusu, aynı zamanda Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Kayseri Şubesi Müdürü Kemal Benk; öğrencilerin kurs araştırmalarını bizzat kursları ziyaret ederek yapmalarını, kursu verecek eğitmenlerle tanışmalarını, ders işleyiş sistemi ve içerikleriyle ilgili bilgi almalarını ve mümkünse bir demo derse katılmalarını tavsiye ediyor.