Kayseri'nin 2. OSB'sinden müjdeli haber!

Kayseri İncesu Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılması için yıllar önce başvuruları yapılan sanayi bölgesine büyük katkı sağlayacak projede önemli bir basamak atlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'nin 2. OSB'sinden müjdeli haber!

Kayseri'nin ikinci sanayi bölgesi olan Kayseri İncesu Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılması için yıllar önce başvuruları yapılan sanayi bölgesi için büyük önem taşıyan Devlet Demir Yolları (TCDD) Yük İndirme Bindirme Merkezi ve Mersin Limanı ile ulaşımı kolaylaştıracak olan TCDD İltisak Hattı Projesinde önemli bir gelişme yaşandı.

Kayseri'nin 2. OSB'sinden müjdeli haber!

İncesu Organize Sanayi Bölgesi için büyük önem arz eden proje çok önemli bir aşamayı geçerek TCDD Lojistik Koordinasyon Kurulunda onay aldı.

Yıldız, 'Çok önemli bir eşiği aşarak LKK onayını almış olduk'

Sanayi ve ticaret şehri Kayseri'de sanayicileri sevindirecek bu müjdeli haberi İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürü Recep Yıldız verdi. Projede emek veren herkese çok teşekkür eden Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

Kayseri'nin 2. OSB'sinden müjdeli haber!

"2012 yılında zamanın milletvekilleri ile sahada yapılan keşif ve sonrasında devam eden çoooook uzun süreç.
 
Yapılması için emek veren önceki yöneticilerimize ve bugün yapımı için TCDD Lojistik Koordinasyon Kurulunda onay verilmesinde çok fazla gayreti ve emeği bulunan Yönetim Kurulumuzdan Sayın Valimize kadar tüm mevcut üst yönetimimize, konuyu her platformda dile getiren ve ısrarla takip eden Kayseri Sanayi Odası Başkanımız ve Yönetimine, nihayetinde son olarak yerinde inceleme yaptıktan sonra projemize destek veren ve olumlu görüş bildiren TCDD yetkililerine çok çok teşekkür ediyorum. 

Kayseri'nin 2. OSB'sinden müjdeli haber!

İncesu OSB’ye iltisak hattı ve yük merkezi yapımı için çok önemli bir eşiği aşarak LKK onayını almış olduk. Bundan sonraki süreci de aynı şekilde takip etmeye devam edeceğiz ve üzerimize düşen her türlü çalışmayı zamanında ve eksiksiz olarak yapacağız. 

Kayseri'nin 2. OSB'sinden müjdeli haber!

Ülkemiz sanayisinin ve İncesu OSB sanayicilerinin çok daha fazla ve rekabetçi üretim yapar hale gelmesini sağlayacak her adımı keyifle ve gayretle atmaya devam edeceğiz. Hayırlısı olsun." dedi.