Kayseri Milletvekilinden 'saldırı' tepkisi...

CHP Kayseri Milletvekili Genç'ten Kılıçdaroğlu'nun afişinin yırtılmasına tepki CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim çadırının dış yüzeyindeki afişinin bir bölümünün yırtılmasına tepki gösterdi.

Kayseri Milletvekilinden 'saldırı' tepkisi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim çadırının dış yüzeyindeki afişinin bir bölümünün yırtılmasına tepki gösterdi. Bürüngüz Camisi önündeki seçim çadırında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Genç, saldırıyı şiddetle kınadıklarını, Kayseri'nin huzur şehri olduğunu, şehrin bu tür olaylarla anılmasını istemediklerini söyledi.
Barış ve sevgi diliyle 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turundan zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirten Genç, emniyet güçlerine güvendiklerini, mutlaka faillerin yakalanacağını dile getirdi. CHP İl Başkanı Adil Demir de saldırıyı yapanların emniyet güçlerince bulunmasını istediklerini ve olayla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

NE OLMUŞTU?

Siyasette tansiyon her geçen gün artıyor. Ayrıştırıcı dilin toplumdaki yansımaları olumsuz sonuçları beraberinde getiriyor. Son günlerde siyasetteki 'üslup, yalan afiş, yalan broşür, montaj video' tartışmalarıyla birlikte gerginlik giderek artarken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) standına bu kez de  Kayseri'de, sabaha karşı çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. 

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bu duruma tepki göstererek, suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Meydana gelerek inceleme yapan Genç, "Şiddetle kınıyoruz" dedi. 

"GEREĞİ YAPILSIN" 

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, şu ifadeleri kullandı: Bu sabaha karşı Cumhuriyet Meydanında mevcut bulunan seçim çadırımıza çirkin bir saldırıda bulunulmuştur. Haberimiz olduğu andan itibaren il başkanımız ile birlikte müdahil olduk ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyor ve bir an önce emniyet güçlerince gereğinin yapılmasını bekliyoruz.
Türkiye için kararver.