Kayseri Milletvekilinden milyonluk proje açıklaması!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, tarım ve hayvancılık alanında bölgenin ekonomik kalkınmasını hızlandıracak 137 milyon 845 TL tutarındaki projelerin tamamının onaylanmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde...

Kayseri Milletvekilinden milyonluk proje açıklaması!

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, tarım ve hayvancılık alanında 137 milyon 845 TL tutarındaki Kırsal Kalkınma Yatırımları projelerinin tamamının onaylanmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Kayseri Milletvekilinden milyonluk proje açıklaması!

Milletvekili Özsoy, geçtiğimiz gün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında Kayseri'den 137 milyon 845 TL tutarındaki 66 adet projenin onay almasından dolayı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’a teşekkür etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Kırsal Kalkınma Yatırımları kapsamında Kayseri’mizden gönderdiğimiz 137 milyon 845 TL tutarındaki 66 adet projemizin tamamı onaylandı. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya, Tarım İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklav’a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Yatırımcılarımıza hayırlı olsun." dedi.